Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Z4KOLAK.AND

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

fBIGmcK.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony  Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam wywiad z Z4KOLAK.AND.

Gzqqb1L.png

Z - Z4KOLAK.AND | RE - Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam z tej strony Reporter Livia z Redakcji Prasowej Project News. Super, że zgodziłeś się na odpowiedzenie na kilka pytań, przedstaw się naszym czytelnikom. 
Z - Witam, jestem Dominik i mam 21 lat. 

RE - Jak wyglądała twoja przygoda z MTA i jak zacząłeś przygodę z serwerem ProjectRPG?
Z - Jak zacząłem przygodę z ProjectRPG? Dobre pytanie. Zaczęło, się od gry ze znajomymi w CS 1.6. długi czas, namawiali mnie do pobrania MTA, lecz byłem sceptycznie nastawiony. Po długich namowach znajomych pobrałem i szukaliśmy jakiegoś dobrego serwera RPG na początku, trafiliśmy do konkurencji, ale jak widać, nie zostaliśmy, na długo. Nagle znajomy piszę, że znalazł, super serwer wszedłem, i tak już zostałem.

Jn9GxWG.png

RE - Co Ci się najbardziej podoba i zachęca w serwerze do dalszej gry?
Z - Co najbardziej mi się podoba, wydaję, mi się, że to ludzie i atmosfera na serwerze. Jeżeli chodzi o zachętę to aktualnie to moja organizacja i ludzie w niej.

RE - Aktualnie nie należysz do żadnej frakcji, posiadasz jakieś plany co do zmiany tego? 
Z - Plany są, lecz nic nie idzie, po mojej myśli aplikowałem, już parę razy, lecz nigdzie się nie dostałem.

RE - Przejdźmy do biznesów, nie należysz również do żadnego. Planujesz dołączyć do jakiegoś? 
Z - Tak planuje. Chciałbym w przyszłości dołączyć do ekipy ProjectFM.

RE - Jesteś liderem organizacji AND. Odpowiedz więcej o jej powstaniu i skąd pomysł na własną?
Z - Po odejściu z poprzedniej organizacji gdzie do końca nie czułem, się spełniony stwierdziłem, że stworzę swoją i będę mógł się spełnić w 100%. Szybka konsultacja i kolegą pozyskanie środków i mamy taki o to rezultat.

cLcXXAa.gif

RE - Jaka jest aktualna sytuacja w organizacji?
Z - Mogę powiedzieć, że bardzo ludzie chętnie do nas dołączają, a rzadko odchodzą. Ekipa ma 31 członków, więc świadczy to pewnym poziomie.

RE - Skąd pomysł na taką nazwę organizacji, coś konkretnego oznacza?
Z - Czy coś konkretnego oznacza, to nie wiem. Prześmiewczo mówimy, że oznacza to Alkoholicy Narkomani Degeneraci.

deOp5Fc.gif

RE - Aktualnie trwa rekrutacja na supportera, planujesz napisać i dołączyć do ekipy serwerowej administracji?
Z - Nie. Myślę, że nie nadawał, bym się w ich szeregi, ze względu na moje częste głupie pomysły, z których rezultatem jest duża ilość kar.

RE - Dziękuję za wywiad, na samym końcu chciałbyś kogoś pozdrowić?  
Z - Chciałbym pozdrowić moją prawą rękę @Dj_Mazio.AND oraz @Szkit.AND, oraz całą organizację AND.

nagowek_swieta.png

Artykuł: Reporter @Livia
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.