Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Z4KOLAK.AND

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

fBIGmcK.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony  Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam wywiad z Z4KOLAK.AND.

Gzqqb1L.png

- Z4KOLAK.AND | RE - Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam z tej strony Reporter Livia z Redakcji Prasowej Project News. Super, że zgodziłeś się na odpowiedzenie na kilka pytań, przedstaw się naszym czytelnikom. 
Z - Witam, jestem Dominik i mam 21 lat. 

RE - Jak wyglądała twoja przygoda z MTA i jak zacząłeś przygodę z serwerem ProjectRPG?
Z - Jak zacząłem przygodę z ProjectRPG? Dobre pytanie. Zaczęło, się od gry ze znajomymi w CS 1.6. długi czas, namawiali mnie do pobrania MTA, lecz byłem sceptycznie nastawiony. Po długich namowach znajomych pobrałem i szukaliśmy jakiegoś dobrego serwera RPG na początku, trafiliśmy do konkurencji, ale jak widać, nie zostaliśmy, na długo. Nagle znajomy piszę, że znalazł, super serwer wszedłem, i tak już zostałem.

Jn9GxWG.png

RE Co Ci się najbardziej podoba i zachęca w serwerze do dalszej gry?
ZCo najbardziej mi się podoba, wydaję, mi się, że to ludzie i atmosfera na serwerze. Jeżeli chodzi o zachętę to aktualnie to moja organizacja i ludzie w niej.

RE Aktualnie nie należysz do żadnej frakcji, posiadasz jakieś plany co do zmiany tego? 
ZPlany są, lecz nic nie idzie, po mojej myśli aplikowałem, już parę razy, lecz nigdzie się nie dostałem.

RE Przejdźmy do biznesów, nie należysz również do żadnego. Planujesz dołączyć do jakiegoś? 
ZTak planuje. Chciałbym w przyszłości dołączyć do ekipy ProjectFM.

RE - Jesteś liderem organizacji AND. Odpowiedz więcej o jej powstaniu i skąd pomysł na własną?
ZPo odejściu z poprzedniej organizacji gdzie do końca nie czułem, się spełniony stwierdziłem, że stworzę swoją i będę mógł się spełnić w 100%. Szybka konsultacja i kolegą pozyskanie środków i mamy taki o to rezultat.

cLcXXAa.gif

RE Jaka jest aktualna sytuacja w organizacji?
ZMogę powiedzieć, że bardzo ludzie chętnie do nas dołączają, a rzadko odchodzą. Ekipa ma 31 członków, więc świadczy to pewnym poziomie.

RE Skąd pomysł na taką nazwę organizacji, coś konkretnego oznacza?
ZCzy coś konkretnego oznacza, to nie wiem. Prześmiewczo mówimy, że oznacza to Alkoholicy Narkomani Degeneraci.

deOp5Fc.gif

RE Aktualnie trwa rekrutacja na supportera, planujesz napisać i dołączyć do ekipy serwerowej administracji?
ZNie. Myślę, że nie nadawał, bym się w ich szeregi, ze względu na moje częste głupie pomysły, z których rezultatem jest duża ilość kar.

RE Dziękuję za wywiad, na samym końcu chciałbyś kogoś pozdrowić?  
ZChciałbym pozdrowić moją prawą rękę @Dj_Mazio.AND oraz @Szkit.AND, oraz całą organizację AND.

nagowek_swieta.png

Artykuł: Reporter @Livia
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.