Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na princepollo

Emy

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Emy
Nick oskarżonego: @princepollo
Powód skargi: Przyjął zgłoszenie i nic z nim nie zrobił.
Data zdarzenia: 2020-12-13 15:42:59
Dowody:  [2020-12-13 15:42:59] [Output] : ✔ Supporter princepollo przyjął twoje zgłoszenie! 

[2020-12-13 15:43:05] [Output] : << [134] princepollo: Podaj pw nagranie

[2020-12-13 15:43:20] [Output] : >> [134] princepollo: mogę ci od razu 2 podesłać? bo pisałam 2 reporty

[2020-12-13 15:43:32] [Output] : << [134] princepollo: Daj to co masz najlepiej

[2020-12-13 15:43:41] [Output] : >> [134] princepollo: okey juz wysylam

[2020-12-13 15:44:42] [Output] : >> [134] princepollo: wysłane obydwa

[2020-12-13 15:45:13] [Output] : << [134] princepollo: To wyslij

image.png.1bf67123ac5489003e0b63832a013a7f.png 
Opis sytuacji:  Przyjął reporta, w którym było napisane, że nagrane i kazał mi wysłać więc wysłałam na discordzie i poinformowałam o wysłaniu. Zauważyłam jednak po około 10 minutach , że nie ma go już na discordzie więc chciałam zapytać na /pm czy sprawdził może moje nagrania ale miał już wyłączone pm (co rozumiem bo chyba w tym czasie rozpoczął również event i nie mam o to absolutnie pretensji ). Domagam się rozpatrzenia moich reportów do końca.

2 minuty temu, princepollo napisał:

Napisałem, żebyś wysłał na pw, czekałem 5/10 minut i nic nie odpisałeś, więc zrobiłem event, bo gracz mnie prosił. 

Mogłeś chociaż napisać, że wyślesz ss na discordzie. 

Napisałam ci, że wysłane... większość supporterów każe wysyłać na discordzie więc myślałam, że o to ci chodzi, zresztą byłeś na discordzie jak wysłałam te filmiki i myślałam, że je zauważyłeś. 

Przed chwilą, Emy napisał:

Napisałam ci, że wysłane... większość supporterów każe wysyłać na discordzie więc myślałam, że o to ci chodzi, zresztą byłeś na discordzie jak wysłałam te filmiki i myślałam, że je zauważyłeś. 

Dużo graczy wysyła dowody na prywatnej wiadomości bądź na discordzie po informacji, że owe dowody będą tam wysłane.

Czekałem te 10 minut, bo myślałem, że wrzucasz na imgura i wyślesz, ale no nic mi nie odpsisałeś.

1 minutę temu, princepollo napisał:

Dużo graczy wysyła dowody na prywatnej wiadomości bądź na discordzie po informacji, że owe dowody będą tam wysłane.

Czekałem te 10 minut, bo myślałem, że wrzucasz na imgura i wyślesz, ale no nic mi nie odpsisałeś.

Widać w dowodach skargi, że napisałam "wysłane" dosłownie. Mogłeś jednak spojrzeć na tego discorda skoro jak widać wiesz, że gracze wysyłają dowody również tam i dodam, że byłeś wtedy dostępny na tym discordzie. 

8 minut temu, Emy napisał:

Widać w dowodach skargi, że napisałam "wysłane" dosłownie. Mogłeś jednak spojrzeć na tego discorda skoro jak widać wiesz, że gracze wysyłają dowody również tam i dodam, że byłeś wtedy dostępny na tym discordzie. 

Napisałeś "Wysłane" i ja mam się domyślać gdzie? 

Gracze owszem wysyłają na discordzie, ale wcześniej informują, że tam wyślą.

Dostępny na discordzie nie byłem, tylko mam odpalonego w tle na telefonie, ponieważ 20 minut przed twoim reportem, ukarałem innego gracza.

Czekam na wypowiedź Administracji RCON.

19 minut temu, princepollo napisał:

Napisałeś "Wysłane" i ja mam się domyślać gdzie? 

Gracze owszem wysyłają na discordzie, ale wcześniej informują, że tam wyślą.

Dostępny na discordzie nie byłem, tylko mam odpalonego w tle na telefonie, ponieważ 20 minut przed twoim reportem, ukarałem innego gracza.

Czekam na wypowiedź Administracji RCON.

Każdy inny supporter jak prosi o nagranie to prosi o nie na discordzie na pw, więc logiczne dla mnie było, że jak napisałeś "To wyślij na pw" to chodziło o discorda. Myślałam, że skoro jesteś na discordzie to wszedłeś również po to, żeby zobaczyć moje nagrania. Skąd miałam wiedzieć, że ich nie zobaczysz będąc dostępny na discordzie? Warto zaznaczyć, że Ty jako supporter powinieneś mi powiedzieć gdzie mam Ci wysłać, a nie że mam się domyślać o jakie PW chodzi. Zwróć też proszę uwagę, że piszę ciągle "aś", więc nie pisz do mnie "eś".  Zamiast teraz ze mną dyskutować, to mógłbyś rozpatrzeć tego reporta do końca, bo z tego co wiem to obowiązkiem supportera jest pomóc, a nie się sprzeczać z graczem, który o nią prosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.