Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Tabulator

Toxic

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Toxic
Nick oskarżonego: Tabulator
Powód skargi: Nie wykonanie reporta tak jak się powinno (olewanie go)
Data zdarzenia: 13.12.2020
Dowody: 

Spoiler

[2020-12-13 14:46:04] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza kloc2003 zostało wysłane!
[2020-12-13 14:46:34] [Output] : ✔ Supporter Tabulator przyjął twoje zgłoszenie!
[2020-12-13 14:46:40] [Output] : << [188] Tabulator: Samo go wywali.
[2020-12-13 14:46:53] [Output] : >> [188] Tabulator: ale nie mozna afk na pracach XD
[2020-12-13 14:48:14] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza kloc2003 zostało wysłane!
[2020-12-13 14:48:18] [Output] : ✔ Supporter Pazdek przyjął twoje zgłoszenie!
[2020-12-13 14:48:26] [Output] : Gracz kloc2003 otrzymał ostrzeżenie od Pazdek, powód: AFK?
[2020-12-13 14:48:39] [Output] : Gracz kloc2003 został wyrzucony z serwera przez Pazdek, powód: AFK na kosiarkach

Opis sytuacji: Zauważyłem, że gracz kloc2003 afczył na kosiarkach więc postanowiłem wysłać reporta bo z tego co wiem to nie można afczyć na pracach, reporta przyjął pierw Tabulator i napisał mi na /pm (w dowodach wkleilem loga) i z reportem nic nie zrobił, żadnych kosiarek nie było wolnych więc nie wiem czemu tak mi napisał, możliwe, że nie doczytał reporta lub olał go. Napisałem znowu reporta i dopisałem żeby tabulator nie brał i przyjął go Pazdek (w dowodach jest) i oczywiście ostrzegł gracza czy nie afczy a po chwili go wyrzucił z serwera bo afczył na kosiarkach i nie było żadnej wolnej. Napisałem po chwili do Tabulotor'a żeby brał przykład od kolegów, lecz odpisał mi tylko 'xD?'. Proszę o upomnienie owego supportera żeby robił dokładniej reporty.

Z wyrazem szacunku
Toxic

Dziękuje za tą wypowiedź, teraz mam pewność, że faktycznie olałeś mojego reporta. Anty- AFK jest od tego, żeby gracze nie mogli afczyć całą noc dostając premie za premium, na pracach jeżeli ktoś afczy to adminstracja pierw warnuje a jak gracz faktycznie afczy to jest kick, bez przesady ale nikt nie będzie czekał 15 minut aby kosiarka była wolna bo komuś się zachciało afczyć na kosiarkach.

6 minut temu, Tabulator napisał:

w sumie śmieszy mnie to trochę, że napisałeś na takie coś skargę widocznie nie masz co robić

Niech cię śmieszy, pisanie takiej skargi to tylko 5 minut, a jednak efekt będzie po jej rozpatrzeniu.
Nie będę już się wypowiadał bo to wszystko co musze powiedzieć i również czekam na werdykt adminstracji RCON.

Każdy z administracji sam wymierza jaka kara ma być ja robię to po swojemu i nigdy nikt na to nie narzekał. Również chciałbym dodać że gracz mógł iść po coś do jedzenia albo do picia, aczkolwiek ty najwidoczniej tego nie rozumiesz koncze juz z toba dyskusje i czekamy na wypowiedz RCON w tej sprawie 🙂

Niech będzie, znowu się wypowiem.

3 minuty temu, Tabulator napisał:

Każdy z administracji sam wymierza jaka kara ma być ja robię to po swojemu i nigdy nikt na to nie narzekał.

Co to ma do tego wszystkiego? Nic z tym reportem nie zrobiłeś i żadnej 'kary' mu nie wymierzyłeś.

3 minuty temu, Tabulator napisał:

Również chciałbym dodać że gracz mógł iść po coś do jedzenia albo do picia

To niech nie afczy na kosiarkach bo inni też chcą zarabiać --> https://imgur.com/a/yxqtjis

2 minuty temu, Toxic napisał:

Niech będzie, znowu się wypowiem.

Co to ma do tego wszystkiego? Nic z tym reportem nie zrobiłeś i żadnej 'kary' mu nie wymierzyłeś.

To niech nie afczy na kosiarkach bo inni też chcą zarabiać --> https://imgur.com/a/yxqtjis

Skonczylem wypowiedz wiec uszanuj to i czekamy na wypowiedz RCON 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.