Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Wniosek] [Wytwórnia Filmowa] Project Cinema

Miroslaw*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dopracowana aplikacja, wszystko opisane zostało prosto i intuicyjnie przez co jest zrozumiałe dla czytelnika. Widać w was tą pasję i zaangażowanie w tworzenie owego projektu. Mnie przekonaliście, więc jestem na tak i życzę wam powodzenia!

• Super 2
  • Haha 1

1 minutę temu, Majkkel napisał:

Po przeczytaniu podania jestem na tak. Wszystko dopracowane lecz jeden minus to baza, moim skromnym zdaniem inaczej bym ja zrobił ale prócz tego wszystko jest spoko.

Myślę że zmienienie lokalizacji nie będzie dużym problemem, dzieki!

• Super 1

Według mnie biznes nie wymagał usunięcia, a solidnego lidera. Myślę, że może to wypalić, jednakże ta osoba druga w zarządzie nie uważam, aby dobrze się sprawowała na tym stanowisku (własna opinia w związku na pewną sytuacje personalną). Tak czy siak solidne TAK.

• Super 2

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.