Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na garaż - siema.

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

oCHxpxI.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman @_PeMaR_ Redakcja Project News. To artykuł serii "wjazd na garaż", a dzisiejszym gościem będzie siema., zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @siema.

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News
G:
 Cześć!

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani garażu i jego zawartości?
G:
 Pewnie! Z przyjemnością udzielę Ci wywiadu, słucham?

R: Jakie masz auta w swojej kolekcji?
G:
 W skład mojej "kolekcji" wchodzą m.in. Moonbeam'y oraz inne auta niskiej wartości, ale za to mam też również parę perełek! Należy do nich między innymi Boxville ID 197 czy 534, Previon 468 ID oraz BF Injection z ID 42. Znajdzie się również parę "doniczek" pod domek, takich jak Greenwood z lampą etc.

R: Jakie auto wspominasz najlepiej ze wszystkich, jakie miałeś, a jakie najgorzej i dlaczego?
G:
 Moim faworytem do dziś jest Buffalo Challenger, którego posiadałem przez niedługi okres. Był on moim pierwszym droższym pojazdem, którym mogłem nacieszyć swoje oko. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić @Jezus_Carbonara, który sprzedał mi ten pojazd prawie rok temu.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?
G:
 Jak każdego gracza, był to szrot, a dokładniej Walton. Aktualnie znajduje się w posiadaniu adm. rcon, więc szanse na jego posiadanie są znikome...

R: Ile jest wart twój "garaż"?
G:
 Sumując wszystkie pojazdy, jestem w stanie śmiało powiedzieć, że ponad cztery miliony. Najdroższym wydaje się BF Injection, 1 na serwerze.

R: Jaki był twój największy projekt pojazdu?
G:
 Moim jedynym projektem do tej pory był tuning pojazdu marki Savanna, której założyłem lampki. Jest ona piątym pojazdem tego modelu na serwerze i posiadam ją do dzisiaj.

R: Skąd pomysł na taki projekt?
G:
 Potrzebowałem auta, które będzie się godnie prezentowało i tak powstała Savanna. Niestety ani razu nie wygrałem żadnego G1 nią, ponieważ organizatorzy oceniają pojazdy wyłącznie zazwyczaj po cenach lub po maksymalnych prędkościach...

R: Szybki strzał, ile na oko miałeś pojazdów, podczas całej swojej rozgrywki na serwerze?
G:
 Aktualnie posiadam w bazie pojazdów ponad 100 pojazdów, myślę, że bezpieczną granicą byłaby liczba około dwustu aut.

R: Powiedz mi, co by się znalazło w twoim wymarzonym garażu?
G:
 Specjalne miejsce zarezerwowane jest dla Greenwooda @surfus_1370, który jest pierwszym modelem na serwerze (ID 185). Niestety, bez skutku nie mogę się dogadać z jego właścicielem. Kolejnym jest tym razem pojazd innego modelu, a dokładniej Sabre gracza @x-x-x-Arek-x-x-x (ID 58). Właściciel upiera się przy swoim i nie chce pozbyć się auta.

R: Ile twoje najszybsze auto robi czasu na wyścigu np. na opuszczonym lotnisku?
G:
 Nie mam żadnego szybszego pojazdu aktualnie, który nadawałby się do tego rodzaju wyścigów.

R: Ile najwięcej zarobiłeś na jednym aucie?
G:
 W ciągu roku od kupna pewnego pojazdu zarobiłem na nim blisko 500.000$. Była to jak dotąd najlepsza moja inwestycja.

R: Czy twoim zdaniem inwestowanie w auta na ID to dobra rzecz?
G:
 Patrząc na mnie - tak lecz na innych nie. Gracze mający pojazdy na ID rzadko chcą się ich pozbywać, co utrudnia nabywanie pojazdów na niskim ID. Jeśli już chcą, to za absurdalną kwotę.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
G:
 Nie mogę doczekać się na dodanie pojazdu marki Hustler. Moim zdaniem jest to jeden z najładniejszych pojazdów w grze.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia!
G:
 Ja również.

RezaD3d.gif

XGwBbve.png

To był siema. i jego wielka kolekcja pojazdów. Dziękuje za przeczytanie wywiadu i zapraszam do następnego, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.