Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na copka

BobrittoBandito

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Dzik*
Nick oskarżonego: copka
Powód skargi: Zabranie kategorii A,B,C
Data zdarzenia: 25.11.2022
Dowody: Brak sytuacja potoczyła się za szybko.
Opis sytuacji: Byłem AFK i Supporter o nicku copka podobno dał mi ostrzenie aby zapłacić graczowi za szkody (sam idk jakie) byłem wtedy AFK nie widziałem ostrzeżenia , po jakimś czasie supporter się do mnie tepnął i napisał ze dostaje prawko za nie zapłatę za szkody za które mógłbym zapłacić gdyby wyjaśnij mi sytuacje i przedstawił ilość gotówki , supporter nie dał mi dojść do zdania i zabrał odrazu prawko , bez dowodów ...

Hej,moja perspektywa wyglądała iż był raport na ciebie że taranujesz dostaniu dowodu otrzymałeś ostrzeżenie.

Spoiler

[2022-11-25 23:30:55] [Output] : Gracz Dzik* otrzymał ostrzeżenie od copka, powód: uszkodziłeś=zapłać graczowi VT.Witek (dowód dostarczony do adm.)

Po około siedmiu minutach od nadania ci ostrzeżenia dostałem informacje że nie zapłaciłeś, dodam iż osoba poszkodowana nie napisała ilości gotówki do zapłacenia.Podczas nadawania kary nie byłeś AFK i poinformowałem cię za co otrzymujesz karę.Wiecej nie mam nic do oddania, posiadam dowód przez który dostałeś karę czekam na decyzję adm.RCON w tej sprawie.

2 minuty temu, copka napisał:

Hej,moja perspektywa wyglądała iż był raport na ciebie że taranujesz dostaniu dowodu otrzymałeś ostrzeżenie.

Ukryj zawartość

[2022-11-25 23:30:55] [Output] : Gracz Dzik* otrzymał ostrzeżenie od copka, powód: uszkodziłeś=zapłać graczowi VT.Witek (dowód dostarczony do adm.)

Po około siedmiu minutach od nadania ci ostrzeżenia dostałem informacje że nie zapłaciłeś, dodam iż osoba poszkodowana nie napisała ilości gotówki do zapłacenia.Podczas nadawania kary nie byłeś AFK i poinformowałem cię za co otrzymujesz karę.Wiecej nie mam nic do oddania, posiadam dowód przez który dostałeś karę czekam na decyzję adm.RCON w tej sprawie.

Tak ale dodam ostatni raz BYŁEM AFK w trakcie otrzymania ostrzeżenia , gdy się tepnąłeś spytałem o co chodzi ale napisałeś ze dostaje prawko za nie zapłatę za szkody graczowi , miałem zamiar zapytać komu i ile ale odrazu napisałeś ze dostaje prawko ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.