Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ciamaidek oskarżony przez Kqbix.uf

Skino

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39522
Login: Kqbix
Nick oskarżonego: @Ciamaidek / Ciamaidek
Powód skargi: Taran frakcji S.A. Road Assistance, obraza mojej osoby 
Data zdarzenia: 20.11.2022 około godziny 20:00
Dowody: 

Spoiler

sara3.thumb.jpg.80df26d261f69439ba2bae5a9e2a4dbe.jpgsara2.thumb.jpg.d0bc52251baab9188bbcbab0338955d6.jpgsara1.thumb.jpg.bb411ef139fd180439375bb04bd0bab2.jpgmta-screen_2022-11-20_19-52-29.thumb.png.3d4611b84a46819647d1341493f0f31d.png

Opis sytuacji: O tamtej porze dostałem zgłoszenie od gracza o porzucony jednokołowcu. Przyjąłem je i udałem sie na miejsce, nikogo w okuł motoru nie było. Po załadowaniu na motoru na lawetę, podjechał pojazd marki "Turizmo". Kierowca auta "zapytał się gdzie RP" ( dla twojej wiadomości jeśli miejsce nie jest zatłoczone/ nie ma tam służb nie mam obowiązku wykonania RP ). Ja nie zwracając na nich uwagi jechałem w stronę parkingu policyjnego, który znajduje sie w Blueberry. Podczas przemieszczania się w jego stronę ciągle kierowca wraz z pasażerem śledzili mnie jadąc nie poprawnym pasem ruchu i na dodatek nazywając mnie parówą, po czym pasażer napisał że to jest jego motor. Po chwili kierowca pojazdu staranował mnie w bok lawety co widać na dowodach zamieszczonych wyżej. Ja zachowując spokój, nie wszczynanie niepotrzebnej kłótni po wylądowaniu na praktycznie końcu ulicy z wywróconą lawetą. Napisałem Reporta który przyjął Support @PolisheQ który obserwował sytuacje. lecz już wtedy nie działo się nic takiego. Jeden z świadków zdarzenia pomógł mi obrócić lawetę (nie pamiętam kto to był). Kierowca turizmo wysiadł z niego i je zostawił, lecz pojechał z innym na motorze w stronę parkingu policyjnego. Po zdjęciu motoru z lawety właściciel motoru zabrał go po prostu sprzed nosa, lecz ja sie wróciłem po turizmo. Wokół nikogo nie było, wiec założyłem blokadę aby nie powtórzyła się taka sytuacja, lecz panowie dalej próbowali odzyskać też turizmo wjeżdżając na miejsce gdzie się "oddaje auta" motorem, który sobie zabrali z powrotem lecz auto i tak trafiło do parkingu policyjnego. Po tym incydencie próbowałem wyjechać z stamtąd lecz nie miałem jak ponieważ od staranowania miałem rozwalony silnik oraz musiałem prosić losowego gracza aby przywiózł mi naprawkę, ponieważ inni byli w terenie i mieli swoje przydzielone zadania. Do samego odjechania, po naprawieniu lawety naprawką ciągle towarzyszyło mi turizom i jego kierowca, który na koniec wypomniał mi że mam dług do spłacenia ( dla twojej wiadomości dzisiaj go spłacę ) i jest ciekawy czy zarząd frakcji o tym wie. Pomijam inne słowa które pisałeś np.: Karma cie odpadnie, masz lote z frakcji.

Ciamaidek jak bys normalnie dojechał ze mną na pp to by został zwrócony motor, lecz potoczyła sie tak sytuacja. 

Mam nadzieje że gracz, który jest oskarżony dostanie maksymalny/słuszną karę, i sie opamięta.
Nie mam zamiaru wypowaidać się w skardze, jedyny wyjątek to wtedy gdy poprosi mnie o to administracja lub opcjonalnie zarząd SARA (jeśli sie wypowie tutaj).

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Po zamieszczeniu skargi poinformuje go na serwerze / został oznaczony

Edit: image.png.69cce6f323836e04e814158b541b1edf.png

hej, generalnie nie chce mi sie czytać Twoich wypocin, dlatego wypowiem sie co do screenów. Kolego, jechałem za tobą z osobą, która mnie o to poprosila, wyprzedziłem Cie, po czym dostałeś dziwnych lagów i zacząłeś mnie wyprzedzać, (lub doganiac, nie wiem co to miało na celu) po czym obaj sie zderzylismy ANI JA CIEBIE, ANI TY MNIE NIE TARANOWAŁEŚ(przynajmniej celowo mam nadzieje), gdzie widać, że przepchnałeś mnie i wylądowałem na dachu.  Screeny, które pokazałeś niczego nie pokazują, a oczywiście jest to "skarga za skarge". Pozdrawiam

16 godzin temu, Tubas napisał:

@Kqbix.uf czy posiadasz więcej dowód z całej sytuacji? Oskarżony tłumaczy się lagami z Twojej strony, aktualnie jest słowo przeciwko słowu i dodatkowe dowody pozwoliłyby na rozwiązanie sytuacji.

Wszystkie dowody jakie posiadam z tamtej sytuacji -> https://imgur.com/a/SduiIbF

Oskarżony powiedział w skardze na mnie w frakcji SARA, że osoba która była razem z nim w pojeździe ma nagranie z sytuacji. Niech się też wypowie.

Po ponownym przeanalizowaniu dowodów jestem zmuszony skargę odrzucić ze względu na brak możliwości ustalenia faktycznego przebiegu zdarzenia, gracz tłumaczył się lagami ze strony autora, natomiast dowody zamieszczone nie są w pełni wystarczające, aby uznać, iż oskarżony jest winny tej sytuacji (screenshoty nie wystarczą, najlepsze byłoby nagranie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.