Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sklep Odzieżowy ''Binco'' w San Andreas.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

shJ2ZFm.png

naTqDnE.png

Cześć, z tej strony Trainee  @siema. z Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam postać, którą jest właściciel sklepu odzieżowego ''Binco''. Zapraszam do zapoznania się z artykułem!VDgjwdI.png

Dnia 25 października 2004 roku, to wtedy została otwarta nowa sieć sklepów odzieżowych w Los Santos, San Fierro oraz Las Venturas - Binco. Aby otrzymać możliwość robienia w nim zakupów, gracz musi wykonać misję w fabule pod nazwą "Dziewiątki i Kałachy" u Sweeta w dzielnicy Groove Street. Sklep cieszy się wśród mieszkańców dobrą renomą - to tam każdy może się przyodziać w różne części garderoby za grosze! Asortyment sięga aż od normalnych kurtek, butów czy spodni aż do łańcuszków lub zegarków! 

K40c8TA.gif

Udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z głową sieci Binco! Sami sprawdźcie, jak się potoczyła nasza rozmowa!

R: Redaktor W: Właściciel

R: Witam! Trainee siema. z Redakcji Project News. Mam przyjemność pisać artykuł na temat pańskiej działalności. Udzieliłby Pan mi odpowiedzi na parę pytań?
W: Proszę pytać.

R: Więc zacznijmy, skąd brane są ubrania do sprzedaży w Pańskich sklepach?
W: Na bieżąco są wykonywane w pobliskiej oraz zaufanej fabryce ubrań znajdującej się w Los Santos. Więcej szczegółów nie mogę zdradzić.

R: Skoro tak, to co ile są dostawy w Pańskich punktach i kto za nie odpowiada?
W: Odzież dostarczamy co trzy dni do każdego punktu oraz ja jestem odpowiedzialny za nie. Sam muszę je rozwozić po wszystkich sklepach stacjonarnych naszej firmy. Byłoby to trudniejsze, gdybym nie miał swojego pojazdu firmowego, którym jest Mule.

R: Czy w ostatnim czasie zdarzył się jakiś rabunek w pańskiej działalności?
W: Nie, wszyscy nasi pracownicy mają pozwolenie na broń oraz są w nią zaopatrzoną, dzięki czemu nie potrzebujemy żadnych ochroniarzy.

R: Wszystko wydaje się jasne, dziękuję serdecznie Panu za udzielony wywiad i życzę miłego dnia!
W: Dziękuję również, wzajemnie.

YQ3eABe.png

Właściciel Binco musiał mierzyć się na co dzień z jego największymi wrogami - konkurencją. To ona właśnie kradła mu klientów, tym samym jego pieniądze, które trafiły w ręce zarządców innych sklepów odzieżowych. Oprócz jego firmy, na rynku działały również inne konkurencyjne działalności: Didier Sachs, Ponsonbys, Perseus, SubUrban, Victim, ProLaps, Modo czy ZIP. To właśnie one pozbawiały zarobku, jaki mógł zyskać nasz właściciel. Był zmuszony on do znacznego obniżenia cen, by utrzymać się w branży. Dziś, dzięki temu może się cieszyć dobrą reputacją sklepu oraz wieloma lojalnymi klientami. Codziennie w każdym punkcie odwiedza go prawie trzydzieści tysięcy nabywców, którzy wychodzą z pełnymi torbami zakupów! 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: @siema.
Grafiki:   @Aiishan
Autoryzacja: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.