Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Droga do sukcesu - HymelJadwiga

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

NTL3wBP.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_.
W tej serii wywiadów pokaże początki graczy i to, co osiągnęli. Dzisiejszym gościem będzie HymelJadwiga. Zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @HymelJadwiga

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
G:
 Cześć, Hymel z tej strony.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat twoich początków i grze na tym serwerze?
G:
 Oczywiście, że tak. Chętnie na nie odpowiem!

R: Od kiedy grasz na ProjectRPG i ile teraz masz godzin spędzonych na serwerze?
G:
 Na serwerze zarejestrowałem się 21 listopada 2020 roku, na chwilę obecną przegrałem na nim 2106 godzin.

R: Co cię skłoniło do gry na tym serwerze, dlaczego nie inne serwery?
G:
 Do gry na serwisie skłonił mnie mój serdeczny kolega @Osqar, po upadku konkurencyjnego serwera szukaliśmy nowego zajęcia. Po krótkiej przerwie od MTA zauważyliśmy Projecta w przeglądarce serwerów i tak zaczęliśmy na nim grać. Czemu akurat ten serwer? Skomplikowane mechaniki oraz klimat panujący na serwisie bardzo nam się spodobał.

R: Jaki czas najlepiej wspominasz ze swojej rozgrywki, a jaki najgorzej?
G:
 Najlepiej wspominam listopad-styczeń, kiedy wspólnie odkrywaliśmy serwer. Najgorzej wspominam grindowanie na pracach dorywczych, nigdy się w tym nie odnajdowałem.

R: Jak wyglądała twoja droga do tego, kim teraz jesteś?
G: 
Na początku nie była jakoś bardzo skomplikowana, z grupką znajomych wspólnie graliśmy i się wspieraliśmy. Po rozpadzie tej grupki częściej grywałem samemu, przez co mogłem bardziej rozwijać się na serwisie. Rzeczy zaczęły robić się łatwiejsze po dołączeniu do zarządu SAFD, zdobyłem wiele nowych znajomości, a jakiś czas po tym dostałem się na stanowisko Supportera. Reszta poszła z górki.

R: Jaki był twój największy sukces na serwerze?
G:
 Moim największym sukcesem jest awans na Moderatora oraz zarząd frakcji.

R: Czy miałeś kiedyś chęci odejść z ProjectRPG?
G:
 Na razie, nie miałem takich myśli.

R: Co chciałbyś osiągnąć na tym serwerze, czy już jesteś spełniony?
G:
 Większość rzeczy, które miałem w planach już osiągnąłem. Bardzo, ale to bardzo chciałbym zostać VLiderem frakcji SAFD,
kto wie, może kiedyś się uda.

R: Dodałbyś coś na serwer albo zmienił?
G: 
Osobiście urozmaiciłbym silniki diesela oraz dodałbym specjalne warianty/bodykity do nieco tańszych aut.

R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:
 Z całego serca pragnę pozdrowić Was - czytelników, całą organizację NieTykalni oraz frakcję SAFD.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
 Dzięki wielkie, serdecznie Cię pozdrawiam.

wi6nGZo.gif

j15Vz0F.gif

Dziękuje za przeczytanie wywiady i zapraszam do następnego, adios!

8eybfgF.png

Autor:  @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki:  @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.