Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Droga do sukcesu - CeglaXD

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

FyPzxIL.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_.
W tej serii wywiadów pokaże początki graczy i to, co osiągnęli. Dzisiejszym gościem będzie CeglaXD. Zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @CeglaXD

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
G:
Witam serdecznie.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat twoich początków i grze na tym serwerze?
G:
Pewnie, możemy zaczynać.

R: Od kiedy grasz na ProjectRPG i ile teraz masz godzin spędzonych na serwerze?
G:
Konto na serwerze utworzyłem w grudniu 2020 roku, natomiast regularnie grać zacząłem w lutym 2021. Miałem parę przerw na serwerze,
przez co ilość godzin nie jest taka wysoka, a wynosi ona blisko 1800.

R: Co cię skłoniło do gry na tym serwerze, dlaczego nie inne serwery?
G:
Grałem na wielu innych serwerach, jednakże one nie dawały mi takiej satysfakcji, co ten. Na tamtych grałem bardziej za młodocianych lat,
przez co nie patrzyłem na to, żeby grać normalnie, a bardziej chciałem odwalać, jednakże od tamtego czasu diametralnie się zmieniłem i na
serwerze ProjectRPG odmieniłem kompletnie swoją grę.

R: Jaki czas najlepiej wspominasz ze swojej rozgrywki, a jaki najgorzej?
G:
Świetnie wspominam momenty, kiedy na serwerze byłem w redakcji prasowej, dla której obecnie daje wywiad. Naprawdę pisanie artykułów oraz
współpraca z tamtejszymi pracownikami była cudowna. Najgorszy czas to natomiast ten ostatni okres, kiedy zostałem zawieszony w administracji.
Czułem pustkę, serwer nie dawał mi takiej frajdy, co aż dziwne, bo wiele razy już grałem bez rangi. Nie zmienia to faktu, że teraz
mogę się ponownie cieszyć grą na randze, no i też mam swoją nauczkę.

R: Jak wyglądała twoja droga do tego, kim teraz jesteś?
G:
Starałem się być aktywny na serwerze i nie poddawać pomimo błędów, czy też upadków. To też taka motywacja dla czytających, żeby się
nie poddawali, bo można dużo osiągnąć, wystarczy tylko trochę się w to zaangażować.

R: Jaki był twój największy sukces na serwerze?
G:
Za swój największy sukces traktuje przede wszystkim, dostanie się na supporta, czy też otrzymanie stanowiska szkoleniowca we frakcji SARA.
Wiele to dla mnie znaczy. 

R: Czy miałeś kiedyś chęci odejść z ProjectRPG?
G:
Zgadza się. Miałem kilka takich momentów, gdzie chciałem opuścić grono serwera. Miałem jedną taką dłuższą przerwę od MTA, było to od
października 2021 aż do stycznia 2022. Podczas tej przerwy nie myślałem o grze i to traktowałem jako odejście, jednakże w pewnym momencie
coś we mnie pękło, wrócił sentyment do sceny MTA i tym samym powróciłem, pisząc od razu podanie do frakcji SARA.

R: Co chciałbyś osiągnąć na tym serwerze, czy już jesteś spełniony?
G:
Jestem osobą ambitną, dlatego też chciałbym jeszcze bardziej iść do góry w administracji, czy to we frakcji SARA.

R: Dodałbyś coś na serwer albo zmienił?
G:
Dodałbym przede wszystkim pracę kooperacyjną. Fajnie by było popracować ze znajomymi. Oczywiście jest też kilka pomniejszych spraw,
które bym dodał, zmienił, czy też usuną, lecz zdaje mi się to nieistotne. Serwer jest piękny, dlatego też z tymi zmianami, czy bez będę na nim grał.

R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:
Pewnie, chciałbym pozdrowić serdecznie wariatów z Project News, z którymi pracowałem w roku 2021, czyli @gereq, @Kamcio., @AlimentoS, @kepuszek,
@Tomcio. oraz @biggi. Serdecznie pozdrawiam obecny sztab szkoleniowy wraz z zarządem SARA, mianowicie: @Braian11, @Toya, @Krychu, @CzajKA @Mixed.at i
@semyaaza.at. No i na sam koniec pozdrawiam dobre mordki z organizacji Akatsuki, jak i Ciebie.

R: A dziękuje za pozdrowienia, dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
Dziękuję bardzo, życzę miłego dnia lub wieczoru czytelnikom, w zależności, o której to czytają!

o3uvy5C.gif

EbqVqQ8.gif

Mam nadzieję, że wywiad się spodobał i życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor:  @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki:  @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.