Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MTA coś odwala z pobieraniem.

MikeEhrmantraut

Rekomendowane odpowiedzi

@umefor

Spróbuj usunąć następujące foldery (jeśli istnieją):

C:\Program Files\MTA San Andreas\mods\deathmatch\resources

C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas\mods\deathmatch\resources

C:\Users\\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\MTA San Andreas\mods\deathmatch\resources

C:\Users\\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\MTA San Andreas\mods\deathmatch\resources

U mnie i u dwójki znajomych również występuje ten błąd. Jak wchodziłem na serwer o 8:40 to wszystko normalnie pykało, a jak już chciałem po 10 to miałem dokładnie ten sam błąd. Usunięcie folderu resources, reinstal MTA również nic nie dało. Wejście przez internet z telefonu LTE, oraz próba wejścia przez VPN zakończyła się podobnie jak poprzednie. 

mam też dokładnie to samo, Błąd pobierania: Error downloading requested files. Timeout was reached. [Connection timeout after 10003 ms] [prpg_dxfont/fonts/Lato-Heavy.ttf]
mój brat mógł wejść na spokojnie, ale ja już nie

również sie podpinam pod ten post, dodam tylko że wczoraj było wszystko normalnie

6 minut temu, xHamster napisał:

Spróbujcie jeszcze usunąć ten plik i potem wbijcie na serwer:

C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch\resources\prpg_dxfont\fonts

Zanim odpalicie MTA - spróbujcie zrestartować internet też

jak mam usunac skoro juz wczesniej usunalem pliki serwerowe?

tak jak kolega pisal wyzej, reinstall nic, usuniecie plikow serwerowych nic, uruchomienie kompa ponownie nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.