Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z CzajKA

Speszial.

Rekomendowane odpowiedzi

b921nid.png

naTqDnE.png

Witam. Ja jestem Trainee @queenofthewhite z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przychodzę do Was z wywiadem, który przeprowadziłem z @CzajKA, graczem .a zarazem egzaminatorem nowych pracowników w SARA. Rozsiądźcie się wygodnie w fotelach i zapraszam do przeczytania naszej rozmowy.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor Project News @queenofthewhite | C - @CzajKA

R - Witam serdecznie, z tej strony Trainee @queenofthewhitez Redakcji Prasowej Project News, czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?
C - Tak, bardzo chętnie odpowiem.

R - Bardzo Ci dziękuję, za chęć udzielenia mi odpowiedzi na kilka pytań, które nurtują pewnie nie jednego gracza, który Cię kojarzy, może na początek nam się przedstaw.
C - Witam, z tej strony Młodszy Inspektor CzajKA z SA Road Assistance. *kłania się*

R - Miło nam Cię poznać, powiedz nam, proszę, co najbardziej sprawia ci przyjemność w wolnym czasie, czym się interesujesz na co dzień poza grami komputerowymi?
C - Na co dzień pracuję w dość sporej firmie jako magazynier/logistyk głównie zajmuje się załadunkiem oraz rozładunkiem pojazdów ciężarowych. Po pracy uczęszczam na treningi piłki nożnej, interesuje się tym od 10 lat, gram w małym klubie w lidze okręgowej. Lubię też wychodzić na dwór ze znajomymi na różne rozrywki typu kino czy też na kręgle również uwielbiam czasami majsterkować przy samochodach.

R - Myślę, że rozwialiśmy wątpliwości, że nie samą grą żyjesz. Przejdźmy teraz do serwera, kiedy zacząłeś grę na Project RPG i jeśli chcesz, to powiedz kto lub co cię do tego skłoniło?
C - Moją przygodę na serwerze rozpocząłem dnia 27 paźdzernika 2020 roku, czyli ponad 2 lata temu. Wraz z moim przyjacielem kiedyś szukaliśmy nowej gry i uznaliśmy, że damy szansę MTA i wejdziemy na serwer, zobaczymy jak się gra, bardzo nam się spodobało i gramy aż do dziś.

R - Pierwsze dni na serwerze, to pewnie ciężki początek. Zarabianie na swój pierwszy samochód, a jak już o samochodzie mowa - co było twoim pierwszym pojazdem i czy nadal je posiadasz?
C - Moim pierwszym pojazdem na serwerze był to model Emperor, niestety na początku serwera sprzedałem go, iż chciałem kupić coś lepszego a ten gracz, który posiada te autko nie gra już na serwerze, więc nie da rady już go odkupić.

R - “First car” znamy, a teraz powiedz nam, jaki jest twój “Dream car” na serwerze?
C - Jest to model Infernus Pandem 6 na serwerze zrobiony na FT który osiąga prędkość do nawet 324 km/h

R - Jeśli miałbyś wymienić swoje najlepsze aktualne auto, to które by to było i ile mniej więcej Cię to kosztowało?
C - Infernus Pandem w okolicach 4 milionów dolarów

Kd2Nkg6.png

R - Temat samochodów za nami, teraz coś, na co czeka pewnie nie jeden nasz czytelnik, jaka była twoja pierwsza frakcja na serwerze?
C - Pierwszą frakcją na serwerze była to frakcja SATC, ale nie spędziłem tam dużo czasu.

R - Jak dobrze wiemy, aktualnie pracujesz w SARA, na nie byle jakim stopniu, opowiesz nam coś o tym, jak dostałeś szansę jako szkoleniowiec oraz egzaminator?
C - Oczywiście, moje początki w SARA wyglądały tak, że na początku wyrabiałem normę, jak każdy inny pracownik frakcji oraz starałem się pomagać graczom na serwerze, oraz pracownikom w naszej frakcji, po paru miesiącach był okres, gdzie wiele osób się wykruszyło albo kończyli z serwerem, albo odchodzili do innej frakcji, pamiętam ten dzień jak dziś, gdy przyszedł do mnie lider frakcji i zauważył moją aktywność oraz zaangażowanie i spytał się mnie czy chciałbym kiedyś w przyszłości zostać szkoleniowcem we frakcji, odpowiedziałem, że tak bardzo chętnie będzie to dla mnie zaszczyt szkolić nowych przyszłych pracowników frakcji dalej móc się rozwijać i iść w górę. Dalej się przykładałem oraz wykonywałem swoje obowiązki, pomagałem zarządowi i po 10 miesiącach dostałem posadę egzaminatora we frakcji i mam aspirację teraz awansować do zarządu frakcji SARA.

R - Czy masz w planach zmienić frakcję, jeśli tak to może masz jakąś wymarzoną pracę po SARA?
C - Nie, zostaję we frakcji na stałe już do końca serwera. Bardzo dużo się tu nauczyłem i doświadczyłem oraz wiele zawdzięczam tym osobą.

R - Ostatnimi czasami na serwerze odbywał się event fabularny z okazji Halloween, czy udało Ci się go ukończyć i odebrać unikatowy pojazd?
C - Tak, udało mi się go ukończyć i odebrać pojazd.

R - Gratulujemy. Powiedz nam ile zajął Ci ten event i jak oceniasz ten event, patrząc na własne odczucia z wykonywania go?
C - Jak za każdym razem, event na bardzo wysokim poziomie i z fajną fabułą, więcej takich eventów fabularnych, event skończyłem w 2 godziny.

R - Myślę, że nie jeden gracz mógłby odpowiedzieć podobnie, dobrze ja Tobie dziękuje za poświęcony mi czas, czy chciałbyś kogoś na koniec pozdrowić?
C - Tak, pozdrawiam cały serwer ProjectRPG, frakcję SARA oraz organizację Network Trouble również wszystkich czytelników. Dziękuję, ode mnie to już wszystko, życzę miłego dnia! *mówi z uśmiechem na twarzy*

R - Rownież pozdrawiamy, widzimy się na drogach SA!

vEIXSGw.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee @queenofthewhite

Grafika Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta:  Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.