Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na RomanNierosman

bartlomiejmiecz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 48035
Login: widur123
Nick oskarżonego:  RomanNierosman 
Powód skargi: oszustwo na temat tune auta 
Data zdarzenia: 11.11.2022 okolo godziny 15:50 
Dowody:image.png.039fefeac0ee24a922f65acf9f764a29.png image.thumb.png.3b136457f9a84f1e43e9fcc40e10d1bb.pngimage.thumb.png.65580f530738fb155997cc87ba59c7bf.png
Opis sytuacji: kupilem od niego auto ktore mialo miec taki tune jak na zdjeciu z jego postem na forum a po zakupie patrze pod shifta i nie ma ani gz i tez innych tego typu rzeczy 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b167426d5427e392d5f82880aad47f04.png

Edytowane przez mariusz_kurnik63
  • Super 1
  • Lubię to! 2

Dzień dobry, cześć witam. Zgodnie z forum pojazd jak najbardziej powinien posiadać podany wyżej tune, jednakże było tak tylko na forum. Ogłaszając sprzedaż na grze ogłaszałem że nie posiada gz; na co wskazują logi co można łatwo sprawdzić. Zapytacie dlaczego tak ? Powód jest bardzo prosty - gracze nie zwracają szczególnej uwagi na gwint i dla niektórych jest on zbędny a dla mnie jako handlarza każdy grosz się liczy więc dla klientów którzy są "bardziej" zainteresowani wolę dodać dodatkową informację że posiada on gz. Jednak gdy gracz oferuje mi zadawalającą ofertę bez poinformowania iż nie posiada on gwintu - w tym przypadku zwyczajnie taki tune ; tutaj ; gwintowane zawieszenie demontuję. Taki mechanizm działa z każdym tune np. Ecu czy turbo. Reasumując nie widzę swojej winy bo w ogłoszeniu nic nie było o gwincie, a że sugerowałeś się forum to już całkiem inna kwestia , dygresując to ogłoszenie już wisi  3 dzień i powinno być dawno zdjęte. Pozdrawiam cieplutko i liczę na sprawiedliwe oraz rezponsywne rozpatrzenie skargi.

• Super 1

Nie moja wina że  sugerowałeś się  forum, a propo lampy to nawet nie widziałem  że  pisze tam aqua. Pisałem w tym samym czasie dwa ogłoszenia a mianowicie na Greenwooda który posiada lampe aqua pisałem je na szybko więc  musiałem  się  pomylić my bad. I właśnie tak było  tylko na forum ponieważ  na gierce było ogłaszane ze  lampa jest taka jaka jest 😁

• Super 1
  • Haha 1

4 godziny temu, RomanNierosoman napisał:

Ogłoszenie w momencie Demontu wisiało 3 dni więc było  nie aktualne i co za tym idzie edycja  jego treści była by tu bez sensowna i całkowicie mijała się  z celem 😁

Tylko dlaczego zakonczyles ogłoszenie  dopiero jak kupilem pojazd od ciebie a nie wtedy jak juz tune auta nie był aktualny ??

Edytowane przez mariusz_kurnik63
  • Super 1

18 godzin temu, mariusz_kurnik63 napisał:

Tylko dlaczego zakonczyles ogłoszenie  dopiero jak kupilem pojazd od ciebie a nie wtedy jak juz tune auta nie był aktualny ??

Nie mam zamiaru Cię  uczyć i tłumaczyć jak wogóle  działa dział  motoryzacji bo wszystko masz opisane w regulaminie i jeśli  byś go znał znał byś również odpowiedź  na to pytanie. Po za tym wogóle  skąd mam wiedzieć  czy cała ta skarga to nie jest próba wyłudzenia pieniędzy  bo zauważyłeś  mój błąd na forum i teraz chcesz  to wykorzystać  ? 

49 minut temu, RomanNierosoman napisał:

Nie mam zamiaru Cię  uczyć i tłumaczyć jak wogóle  działa dział  motoryzacji bo wszystko masz opisane w regulaminie i jeśli  byś go znał znał byś również odpowiedź  na to pytanie. Po za tym wogóle  skąd mam wiedzieć  czy cała ta skarga to nie jest próba wyłudzenia pieniędzy  bo zauważyłeś  mój błąd na forum i teraz chcesz  to wykorzystać  ? 

Od kiedy odmiana przez to ze mnie oszukales jest proba wyłudzenia pieniędzy ja nie chce kwoty za tune i lampki o których napisales w ogloszeniu bo by ci to wyszło grubo ponad 100k wiec raczej byś tego nie chciał wybralem uczciwa opcje dla nas dwóch 

1 minutę temu, mariusz_kurnik63 napisał:

Od kiedy odmiana przez to ze mnie oszukales jest proba wyłudzenia pieniędzy ja nie chce kwoty za tune i lampki o których napisales w ogloszeniu bo by ci to wyszło grubo ponad 100k wiec raczej byś tego nie chciał wybralem uczciwa opcje dla nas dwóch 

Może nie tyle próba wyłudzenia pieniędzy  co wykorzystanie mojego błędu  ponieważ  nie myślałeś że  ma gz ale jednak nie ma a  że na forum są jasne dowody na to że "niby" powinien mieć to jest ta skarga.  Tyle ode mnie nie mam zamiaru dalej wchodzić  w tą  bez sensowna dywagacje. Pozdro 

• Haha 2

@RomanNierosoman Jeżeli ogłaszałeś pojazd to powinien posiadać on te same części w grze, jak i na forum w temacie. Do oddania będziesz miał łącznie 35,000$, które przelejesz na konto Adm.RCON (30077 UID) poprzez bank w Los Santos. Czas na wpłatę wyznaczam do 21.12.2022r.

• Super 1
  • Haha 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.