Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na garaż - Kosiarczyk

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

foRuRtg.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
To artykuł serii "wjazd na garaż", a dzisiejszym gościem będzie Kosiarczyk, zapraszam.

VDgjwdI.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @Kosiarczyk

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News
G:
Witam, z tej Strony Kosiarczyk.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani garażu i jego zawartości?
G:
Jasne.

R: Jakie masz auta w swojej kolekcji?
G:
W swojej kolekcji posiadam Manane, Burrito, Huntley XR, Majestic, Sabre Turbo, Boxville, Yankee, Bensona, Perenniala, Freewaya, 
Buffalo Challenger, Remingtona, Tornado, PCJ-600, Stalliona,  BF-400,  FCR-900, Sancheza, Stalliona GTT, Dinghy i Glendale Duchomobil.

R: Jakie auto wspominasz najlepiej ze wszystkich, jakie miałeś, a jakie najgorzej i dlaczego?
G:
Najlepiej Huntleya na body XR, jednak spędzone godziny, marnowanie czasu i cierpliwości wpłyneły na mnie, że jestem dumny za to
autko, które prezentuje się bardzo ładnie, a śmiga też rewelacyjnie. Natomiast najgorzej? Zdecydowanie Super GT może i z wyglądu ładny, ale
samo to, jak się ślizga i koszty naprawy, zniechęca dużo ludzi do zakupu, lub inwestowanie w to dalej.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?
G:
Manana.

R: Ile jest wart twój "garaż"?
G:
Około 5kk, ale kwota ta pewnie naciągana.

R: Jaki był twój największy projekt pojazdu?
G:
Huntley na body XR.

R: Skąd pomysł na taki projekt?
G:
Z chęci, a zarazem małego marzenia na serwerze, aby mieć chociaż jedno autko zrobione praktycznie od zera, pod mój projekt, a nie czyiś.
Zauważ, jednak inaczej się czuje autko, w które inwestowałeś godziny i swój czas, niż kupiony FT za te 2kk czy 3kk i zaraz sprzedaż za 2x lub 3x większą sumkę.
Jednak w planie jest jeszcze dalsza inwestycja w to autko, jaka? W body STR jednak wtedy będę się czuł spełniony.

R: Szybki strzał, ile na oko miałeś pojazdów, podczas całej swojej rozgrywki na serwerze?
G:
26.

R: Powiedz mi, co by się znalazło w twoim wymarzonym garażu?
G:
Na chwilę obecną pewnie jakieś Elegy lub Zr-350, takie FT lub PFT.

R: Ile twoje najszybsze auto robi czasu na wyścigu np. na opuszczonym lotnisku?
G:
Na opuszczonym lotnisku, może raczej nie, ale na chwilę obecną robie na lotnisku LS, tam najprzyjemniej mi wbić poziomy, ale tak 2:56 coś było Buffalo Chellenger'em.

R: Ile najwięcej zarobiłeś na jednym aucie?
G:
Nie jestem typem handlarza, co szuka okazji i sprzedaje za 100k więcej, raczej jestem szczerym sprzedawcą, co nie lubi za dużo ugrać, może to źle, ale na chwilę obecną
najwięcej zarobiłem na Fortune, z 5-6k jak dobrze pamiętam.

R: Czy twoim zdaniem inwestowanie w auta na id to dobra rzecz?
G:
Tak, oczywiście, sam często się kieruje ID pojazdu typu 9 ns czy 10 ns, dla mnie to ważne. Jednak boli mnie, to gdy jadę autkiem z dużym id i jest, aż tak wartościowy co
z niskim ID mniej spędzonych dni czy godzin na serwie i inwestowanie w to wiem, co to znaczy.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
G:
Tak, chciałbym, aby dodali Esperanto, bo ma bardzo fajny wygląd.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
Nawzajem.

JtiYISn.png

6CJPiPH.gif

Kosiarczyk jak widać inwestował bardzo dużo czasu w swoją piękną kolekcje. Dziękuje za przeczytanie wywiadu i życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.