Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na garaż - Czamek

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

ZEy6Nfn.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
To artykuł serii "wjazd na garaż", a dzisiejszym gościem będzie Czamek, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu @Czamek

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News
G:
Witam Pana bardzo serdecznie, ja jestem Czamek.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani garażu i jego zawartości?
G:
Tak oczywiście, proszę pytać.

R: Jakie masz auta w swojej kolekcji?
G:
Aktualnie posiadam 2 Moonbeamy, Glendale Duchomobil oraz NRG-500 FT.

R: Jakie auto wspominasz najlepiej ze wszystkich, jakie miałeś, a jakie najgorzej i dlaczego?
G:
Trudno jest określić, ponieważ mam takich aut wiele, ale wymienię kilka ciekawszych. NRG-500 FT super pojazd, v-max jego to 315km/h, co stanowi go jako jednego z najszybszych pojazdów na serwerze, poza tym jest to już moje 2 NRG, jakie ogólnie posiadałem. Comet FT bez body z nitrem, było to naprawdę super autko, tym bardziej że miało ono nitro i można było się fajnie pobawić. Fortune 240sx zrobiona przeze mnie na FT, włożone masę pracy, ale niestety, żeby iść dalej, musiałem ją sprzedać. Stratum id 6767, miałem go bardzo długi czas, ale go sprzedałem i żałuje, mam nadzieje, że go kiedyś odzyskam. A jeśli chodzi o auto, które najgorzej wspominam, to nie mam takiego auta, jednak do wszystkich potem jakiś sentyment zostaje.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?
G:
Był to Previon VUID: 4695.

R: Ile jest wart twój "garaż"?
G:
Aktualnie mój garaż jest wart około 1.400.000$ - 1.500.000$.

R: Jaki był twój największy projekt pojazdu?
G:
Fortune 240sx, które robiłem Totalnie full tuning, był to największy mój projekt, wydałem na niego w okolicach 1.200.000$.

R: Skąd pomysł na taki projekt?
G:
Pomysł był spontaniczny, ponieważ Fortune 240sx zostało wprowadzone i wtedy pomyślałem, że fajnie byłoby, gdybym to auto zrobił FT.

R: Szybki strzał, ile na oko miałeś pojazdów, podczas całej swojej rozgrywki na serwerze?
G:
Bardzo trudne pytanie, lecz na moje oko myślę, że spokojnie 100, a nawet więcej, ale bardziej bym celował w te 60 pojazdów.

R: Powiedz mi, co by się znalazło w twoim wymarzonym garażu?
G:
W moim wymarzonym garażu chciałbym posiadać Infernusa NSX, Turismo Competizione, NRG-500, które już posiadam i wiele fajnych aut, ale głównie teraz celuje w Infernusa NSX.

R: Ile twoje najszybsze auto robi czasu na wyścigu np. na opuszczonym lotnisku?
G:
Jeśli chodzi o auto, to był to Comet FT i robił około 7.4s, a jeśli ogólnie o pojazdy, to NRG-500 6.8 sekundy.

R: Ile najwięcej zarobiłeś na jednym aucie?
G:
Trudno jest określić to, ponieważ nie zajmuję się zawodowo handlem, lecz na moje oko mogło być to z 200k.

R: Czy twoim zdaniem inwestowanie w auta na id to dobra rzecz?
G:
Osobiście wolę sobie kupić jakieś wymarzone autko, którym będę mógł jeździć, lecz auta na id nie są głupim pomysłem, ponieważ ich wartość nie będzie maleć, tylko rosnąć i inwestując swoją gotówkę w taki okaz, można za kilka lat ładnie wyjść na plus.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
G:
Tak są i to nawet kilka na przykład Kamper, którym mógłbym zwiedzać San Andreas, czy też auta z Vice City, lub Liberty City na przykład Infernus z 1986 roku lub Stinger, byłoby to ciekawe, lub też jak mam okazje bym zaproponował warianty, modele, body do tych aut np. można mieć Infernusa zwykłego lub Infernus 1986r itd.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
Dziękuje za wywiad, pozdrawiam The Always, redakcję, Pana prezentera oraz całe ProjectRPG.

Osfki1D.gif

Mam nadzieje, że wywiad się spodobał, a ja życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.