Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na garaż - Arayy*

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

bDOynMt.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
To artykuł serii "wjazd na garaż", a dzisiejszym gościem będzie Arayy*, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_  G: Gość wywiadu - @arayy*

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News
G: Witam.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani garażu i jego zawartości?
G: Tak, można.

R: Jakie masz auta w swojej kolekcji?
G: Posiadam Eurosa C-1 Drift, Glendale Duchomobil i dwa Perenniale.

R: Jakie auto wspominasz najlepiej ze wszystkich, jakie miałeś, a jakie najgorzej i dlaczego?
G: Najlepiej wspominam Sentinela o id 10997, w którego władowałem prawie milion, natomiast najgorzej Fortune 240sx, którego nie dało się prowadzić, zrywało strasznie przyczepność.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?
G: Czerwony Walton 1.1 w dieselu.

R: Ile jest wart twój "garaż"?
G: Szczerze, nie zastanawiałem się nad tym, ale nie więcej, niż 600.000$.

R: Jaki był twój największy projekt pojazdu?
G: Sentinel 10997, zastałem go jako PFT z mocnymi brakami, a sprzedałem jako total FT.

R: Skąd pomysł na taki projekt?
G: Od zawsze mam bliżej do sedanów lub kombi  niż do samochodów sportowych. Chciałem zrobić coś nietypowego i udało mi się to, budził on sporo podziwu, szczególnie na torze obok Palomino Creek.

R: Szybki strzał, ile na oko miałeś pojazdów, podczas całej swojej rozgrywki na serwerze?
G: Nie więcej niż 25.

R: Powiedz mi, co by się znalazło w twoim wymarzonym garażu?
G: Sentinel FT oraz Stratum FT.

R: Ile twoje najszybsze auto robi czasu na wyścigu np. na opuszczonym lotnisku?
G: Niestety nie sprawdzałem, ale na pewno nie jest to porywający czas.

R: Ile najwięcej zarobiłeś na jednym aucie?
G:
153.000$, był to Clover Wagon, 1 na serwerze kupiony przezemnie w Angel Pine za 17.000$, a sprzedany za 170.000$.

R: Czy twoim zdaniem inwestowanie w auta na id to dobra rzecz?
G:
Jak najbardziej, takie auto można zamrozić i zarobić na nim w kilka miesięcy spore pieniądze.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
G:
Willard.

JK9zf4W.gif

To był arayy i historia jego garażu. Dziękuje za przeczytanie wywiadu i życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.