Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza @toby.

.Alex.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 35555
Login: .Alex.
Nick oskarżonego: Toby.
Powód skargi:  Oszukanie podczas wymiany pojazdami + dopłata 
Data zdarzenia: 9.11.2022
Dowody: Screenshot_7.png.f925d3006dbe91b108d389aae0ac7a38.png
Opis sytuacji: Generalnie podczas gdy chciałem sprzedać pojazd o wartosci 330k gracz zapewniał mnie, że pojazd na który sie wymieniam posiada lampy,aplikacje,ecu4 turbo5 Wiec poszedłem mu na ręke i zgodziłem sie na wymiane burrito z dopłata kiedy poszedłem po pojazd do przecho okazało sie, że to zwykły szrot który nie ma nic oprócz przebiegu. Gracz podczas pisania z nim na pm wymawia się,że on nic mi takiego nie powiedział lecz podczas rozmowy na VC zapewniał ze tuning pojazdu zgadza sie z tym który miałem dostać. Gdy do niego napisałem otrzymałem odpowiedz "Uznam, że tamatu nie było" screen u góry. Nie nagrywałem transakcji bo byłem pewien, że bęzie uczciwym graczem i wymieni sie tak jak każdy normalny. Szczerze mówiąc po tym Incydencie odechciewa mi sie kontynuacji rozgrywki na owym serwerze bo całe 3 tygodnie mojego zbierania na pojazd poszły się pasć. Mam screena z wymiany jak mu oddaje huntleya a on mi daje jakies burrito randomowe jesli będzie trzeba podeślę. Mozna zobaczyć sobie logi z pm od godziny ok. 20:30 że gracz wymawia sie swoich czynów twierdząc, że on mi nic nie mówił i moge se pisać skarge.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Screenshot_8.png.fa1ddbea7ff7145efd61189f637028bd.png

Skarga dotyczy mnie więc się wypowiem , chociaż mówią , że to winny się tłumaczy. @.Alex. W skardze piszesz , iż dałeś mi swoje auto wart 330k za burrito, które nic nie ma, co jest nieprawdą ponieważ dostałeś 170k w gotówce i Burito silnik 2.5PB gdzie pisałem ci o tym , jak również pisałem podczas transakcji, że ma fajne id bo 29k. Zgodziłeś się na transakcję i zaakceptowałeś mimo tego iż nie naciskałem na wymianę i dałem ci czas do zastanowienia. Po jakimś czasie piszesz , że chcesz się odmienić . Nie mówiłem ci oraz nie pisałem , że w pojeździe burrito znajdują się takie modyfikacje jak wyżej.  Ponadto ofertę zaproponowałem ci 20 minut wcześniej, więc też miałeś czas aby sprawdzić pojazd na forum.  Proszę abyś nie próbował teraz zrobić ze mnie winnego , ja poczekam aż administracja sprawdzi logi oraz zapisy z Voice Chatu i potwierdzi się, że próbujesz namieszać aby cofnąć transakcje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.