Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PaToReQ

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4616

Login: natiVe.

Nick oskarżonego: PaToR_eeQ

Powód skargi: Umyślne oraz notoryczne wykorzystywanie błędów DM

Data zdarzenia: 24-31.10

Dowody: Wszystko jest zawarte w logach na przełomie 24-31.10 (organizacja oraz pm)

Opis sytuacji: od dluzszego czasu pator umyslnie buguje dma, oskarżony chwalił się tym że wie jak wykorzystywać umyślnie bugi (mam tutaj na myśli desynchro, strzelanie z łapy czy także bugowanie amunicji) przez co jego animacja strzelania jest w biegu oraz hitboxy są inne. strzelanie sie z graczem jest utrudnione. na gracza ww. widnieje juz skarga, ale pator wypiera się zarzutów więc tutaj tak naprawdę podpinam się do tamtej skargi, aby nikt nie miał wątpliwości na temat umyślnego wykorzystywania błędów gry. w razie jakichkolwiek niepewności mogę podesłać kilka nagrań jak to wygląda z perspektywy innej osoby.

doskonale wiem o fakcie, że to tylko błąd gry, natomiast gracz był już za to banowany, just jakakolwiek walka z tym graczem jest po prostu utrudniona.

odnośnik do skargi na patora:

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

Screenshot_2022-11-09-19-23-14-224_com.discord.thumb.jpg.11fc7a22d953ab97d115fe24d854264f.jpg

@PaToR_eeQ

Edytowane przez 0wh.
  • Super 12
  • Haha 10
  • Nie lubię tego 1

Pozdrawiam JW GROM dobre chopaki Maro EndriuK spoko mordzie oczywiście nic do nich nie mam bo nie płaczą o to że na spawma ich ktoś tepa i nie spadli do takiego poziomu by na byłego kolege pisać skarge o bugi na DM. To jest błąd gry. Zeby zbugować tak postać należy:

Scroll na Deagla celowanie i strzał znawcy od bugów. Jest to poprostu szybka zmiana poprzez co buguje sie postać, rónwnie dobrze bugujecie postać qbugiem co wygląda na strzał łapą i dostaje sie od tego puste hity. Juz mam pisac skarge na pawełka za bugowanie linii DM i na twoje bugi? Takowa skarga na mnie była od CJNG i dali do archiwum. <<<3333 a wy dalej płaczcie jeszcze jeden taki incydent z waszej strony a wszyscy pójdziecie na banicje bo dowody mamy ale nie jesteśmy donosicielami ELO

• Super 7
  • Haha 7
  • Lubię to! 2

20 minut temu, PaToR_eeQ napisał:

rónwnie dobrze bugujecie postać qbugiem co wygląda na strzał łapą i dostaje sie od tego puste hity. 

qbug to nie strzal z lapy weteranie, dodatkowo qbug na tym serwerze nie daje nikomu ułatwienia bo hs nie działają 

1 minutę temu, PaToR_eeQ napisał:

A i jak cos to cbug działa

muszę cię zmartwić weteranie, ale nie działa 😞

22 minuty temu, PaToR_eeQ napisał:

Juz mam pisac skarge na pawełka za bugowanie linii DM i na twoje bugi? 

droga wolna, chętnie poczytamy

23 minuty temu, PaToR_eeQ napisał:

a wy dalej płaczcie jeszcze jeden taki incydent z waszej strony a wszyscy pójdziecie na banicje bo dowody mamy ale nie jesteśmy donosicielami ELO

czekamy na banicje.

• Super 2
  • Auć 1

2 minuty temu, PaToR_eeQ napisał:

Jakby sie nie opłacało qbuga robić to byś go nie używał na typa jak już ci psycha  siądzie 

ja nie wiem w ogole co ty gadasz w tym momencie pator XDDDD

ty sie powinienes naprawde zastanowic czasami co ty piszesz XD

bo widze ze wiedza jest tutaj potezna, dostrzegam setki przegranych godzin na dmie, serwerach tactic oraz różnego typu pvp serwerach 

• Super 2
  • Haha 3

Godzinę temu, PaToR_eeQ napisał:

nie spadli do takiego poziomu by na byłego kolege pisać skarge o bugi na DM. 

a i jeszcze, nie byliśmy kolegami tylko przez miesiące lizales mi dupe, prawdopodobnie nie zauważyłeś, więc cię uświadamiam 

• Super 4
  • Auć 4

Ale ty płaczesz jak dzieciak, współczuć można twoim kolegą bo jak przyjdzie co do czego to ci dupe lizali. Rozwalają mnie te twoje wypowiedzi, czuje sie jakbym pisał z 12 latkiem. W powodzie skargi żalisz sie o to, że "chwale" się bugami, oraz bugowaniem ammo" jak to sensu nie ma. Z tego co piszesz to wiesz, że to błąd gry, i że to celowo robie.Q-bug to też poniekąd błąd gry, bo gdy bijesz z łapki to jednocześnie strzelasz i w dodatku sie tepasz przy tym. Przechodząc do tej skargi co dałeś linka, to ona już była i dali ją do archiwum jak można zauważyć. Kolejna sprawa czyli "walka z nim jest utrudniona" (jakoś tak to napisałeś), a co ma być łatwa? Chyba na tym polega gra na DM, także to nie miało sensu. Sami dobrze wiemy że ja, jak i ty, i większość graczy na DM bije z łapy i strzela, czyli robienie Q-buga. Sam go robisz często, więc nie rozumiem tutaj twojego płaczu. Nie wiem, może cie to fizycznie jakoś boli jak ktoś cie na DM zabije, że nieraz jęczysz na vc tak jakby z bólu i wyzywasz osobe która cie zabiła na tej strefie. Wyjaśniłem twój płacz w moją strone, jeśli chodzi o tą skarge, w jednej wiadomości dla jasności. 

Licze na poprawę zachowania, oraz mniej płakania w grze, bo to troche dziecinne jak sie na to patrzy. 

Ps. Szybka zmiana broni, jest możliwa w wielu grach, a ja nie będe odpowiadał za błędy gry Gta San Andreas

Usunięte wiadomości pod skargą, które mają duże znaczenie jeśli chodzi o skarge:

IMG_20221109_230058.jpg

IMG_20221109_230043.jpg

• Super 4
  • Haha 1

ponownie ci tłumacze ze qbug to nie strzelanie z łapy, qbug polega na strzeleniu i szybkim schowaniu broni

walka z toba nie jest trudna tylko utrudniona jak podczas strzelania twoja postać jest w ruchu przez co twoje hitboxy są zróżnicowane, stąd ta skarga

więcej do dodania nie mam, skończ się nad sobą użalać i poczekaj na werdykt administracji 

Edytowane przez 0wh.
  • Lubię to! 1

A co ostatnio robiłeś z M4? Czemu ciągle z łapy bijesz i strzelasz? Czemu de synchro tak samo nieraz robisz? Mam nagrane wszystko i jak dostane bana, to ty tez dostaniesz i twoje przydupasy także korzyści z tego nie masz żadnych, i jeszcze wielka bojufka skarge na forum daje bo se nie radzi na DM, pokazujesz tą skargą tak naprawde, swój wielki płacz, oraz debilizm tymi argumentami na ukaranie mnie

• Super 1
  • Haha 2

1 godzinę temu, PaToR_eeQ napisał:

@administracja prosze ich ukarac mutami za te brzydkie słowa wulgarne bo swoim płaczem takie szczeniaki psują wizerunek serwera 

20 godzin temu, PaToR_eeQ napisał:

ale nie jesteśmy donosicielami ELO

dwubiegunowke chyba masz spawntorek

• Super 4
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.