Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Magix

TamponPL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JasiniePan
Nick oskarżonego: @MagiX
Powód skargi:  Smieszek dal mi kare VDM za lekkie dotkniecie pojazdem gracza, gdy ten nawet nie wpadł pod "kola"
Data zdarzenia: 09.11.22
Dowody: Co mam udowodnic, ze stalem na chodniku?
Opis sytuacji:  Miałem postoj w dillmore, bo czekalem na nowe zlecenia na apl. transportowej, nagle przyjechal jakis  szambonurek tym samym uszkadzajac moj pojazd. W ramach "pranka" stanolem obok studzienki, choc nie zlamalem KRD, ani  regulaminu, bo zaparkowałem na chodniku w stylu "eurpoejskim". Moj postoj trwal zaledwie kilka sekund, bo tzw. szambonurek sie splakal  w reporcie. Odjechalem i zmienilem miejsce postoju, bo nie chcaielm robic sobie problemow. Przy odjezdzie z miejsca lekko szturchlem szambonurke, nawet nie wpadl mi pod kola. Po odjechaniu dostalem kare za VDM. Po kowersacji, smieszek, ten oskarzony, zaczol plakac, ze prawie go zabiłem i, ze gdyby nie jego interwencja to gracz stracilby postepy w pracy. Przypomiam, ze gracz nie wpadl mi nawet pod kola. 

Dostałem zgłoszenie, że przeszkadzasz w pracy to zacząłem Ciebie obserwować, blokowałeś studzienkę graczowi, więc dostałeś ostrzeżenie. Po chwili dopiero odjechałeś przy tym celowo dwukrotnie rozjeżdżając gracza, co sam widziałem, więc za to zabrałem Ci prawo jazdy. Dodatkowo od gracza dostałem nagranie, które jeśli będzie potrzeba, podeśle Administracji RCON. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.