Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frkacji MuflON

ResK

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Skawalker
Nick pracownika: @MuflON
Data zdarzenia:  08.11.2022
Opis zdarzenia: Kiedy jechałem swoim premierem do siebie do domku auto mi się zepsuło i nie mogłem dalej jechać. Wysłałem więc zgłoszenie do frakcji San Andreas Road Assistance, aby przetransportować mój pojazd do najbliższego mechanika. Pracownik przyjął zgłoszenie w mniej niż minutę i poinformował mnie o czasie dojazdu. Podróż minęła w miłej atmosferze. Pracownik wykazał się również uczciwością, ponieważ prze przypadek przelałem mu 2,000$ (2 razy po 1,000$) i poprosiłem o zwrot 1,000$ oddał mi 1,800$ czyli tyle ile kosztuje transport na mechanika. Świetny z niego gość wnioskuję o plusa dla niego. Pozdrawiam i wszystkim czytającym życzę miłego dnia!
Dowody: 

Spoiler

SARRA.thumb.png.9a769606b39db3e27f741d893e103c53.png

Spoiler

SARRAA.thumb.png.deba6b96d70592e795826464390e78d8.png

Spoiler

SAARAA.thumb.png.9a63133a6bf2a86b8361929f0f40b53d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.