Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Kwarantanna w szpitalu Los Santos.

dzu.stka

Rekomendowane odpowiedzi

8KnTkDi.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Trainee @N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule powiemy sobie o kwarantannie w szpitalu Los Santos w latach 90. Zapraszam do zapoznania się z artykułem.

VDgjwdI.png

Lata 90, bardzo ciepłe dni lata w całym stanie San Andreas. W środek wakacji dokładniej środę o godzinie 14:00 ambulans zabiera młodą kobietę do szpitala centralnego z początkowym objawem zakażenia dróg oddechowych. Po przyjeździe do szpitala pacjentka została skierowana na tzw. SOR, w celu przeprowadzenia dodatkowych badań. W wynikach okazało się, że pacjentka ma obecność bakterii prąteka gruźlicy w organizmie. W trybie natychmiastowym została przeniesiona do izolatki. Lekarze oraz pielęgniarki mający kontakt z pacjentką również przeprowadzili testy na obecność bakterii w organizmie. Wyniki wyszły pozytywne, przez co w późniejszym czasie okazało, cały szpital został zamknięty, a pacjenci z innych oddziałów zostali przetransportowani do San Fierro oraz Las Venturas.

Gzqqb1L.png

Poniżej przeprowadziłem wywiad z pielęgniarką, która podczas swojego dyżuru miała kontakt z pacjentką.

R - Redaktor | P - Pielęgniarka

R: Witam, Trainee @N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News, czy mogę zadać Pani kilka pytań na temat dnia, kiedy po raz pierwszy w historii szpital został zamknięty? 
P: Witaj młody człowieku, tak oczywiście możesz zadać mi owe pytania.

R: Dobrze, może zaczniemy od pytania, dlaczego pacjentka stwierdzona z zakażeniem dróg oddechowych nie została od razu po przyjeździe do szpitala skierowana do izolatki?
P: Sama dokładnie nie wiem, lecz lekarze mówili na początku o zwykłym zapaleniu płuc. Po późniejszych badaniach wykryto w organizmie kobiety bakterie prątka gruźlicy.

R: Naturalnie, a jaka była procedura postępowania szpitala w owej sytuacji?
P: Personel niemający kontaktu z zarażoną został oddelegowany do innych szpitali, natomiast personel mający kontakt został na oddziale zakaźnym w celu obserwacji choroby.

R: Rozumiem, jak wyglądało u pani zarażenie gruźlicą? Przechodziła ją pani łagodnie?
P: Tak, na całe szczęście.

yMASPuq.png

R: Dobrze, ostatnie pytanie na dziś. Jak wyglądał powrót szpitala do pełnej sprawności?
P: Po powrocie szpitala do normalnego funkcjonowania od razu to, co się rzucało w oczy to natłok papierkowej roboty. Dodatkowo wielu pracowników się zwolniło w obawie o powtórzenie takiej sytacji, aczkolwiek ja zostałam,  gdyż mieszkam na Glen Park czyli dosłownie obok szpitala.

R: W takim razie dziękuje Pani za wywiad oraz życzę Miłego Dnia!
P: Dziękuje, Do Zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Trainee @N1K0D3M

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.