Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Quickly

Play

Rekomendowane odpowiedzi

UID:15779
Login: Play
Nick oskarżonego: Quickly
Powód skargi: brak kultury w wiadomości prywatnej
Data zdarzenia: 07.11.2022r.
Dowody: podpinam podpisam ssmta-screen_2022-11-07_18-51-55.thumb.png.e32e1812786508e3dea39bc88ec1ff2d.png daje 
Opis sytuacji: napisał mi żebym mu zapłącił za szkody, zapłąciłem 30$ poniewaz jechał mananą a silnik manany wiecej nie kosztuje. a po tem na pm on mi napisał ze silnik mu rozje*** a potem wyzał mnie od debili 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [100] Quickly: skarga za CBK 🙂       napisałem mu na pm

Napisałem tak bo bardzo sie śpieszyłem , a ty zniszczyłeś mi silnik . Po 2 naprawka kosztuje 150, kwotę dałem zupełnie randomową, mechanik był za daleko, żeby pchać. Po 3 masz szczęście że obs odmówił mi posłuszeństwa, kiedy próbowałem go włączyć, bo kilkadziesiąt metrów dalej jechałeś po zupełnie innym pasie niż powinieneś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.