Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kubusixx taran i ucieczka

Smilez

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Smilez
Nick oskarżonego: kubusixx
Powód skargi: Taran nie zaplacil i uciekl
Data zdarzenia: 10.12
Dowody: nagranie dam na dc bo za filmik wazy wiecej niz 58 mb moj dc Smilez#9583
Opis sytuacji: jechalem do Angel Pine do cygana po czym wyjechal mi prosto na maske dodam ze jechal pod prad
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: na filmiku jest jak go informuje i skardze oraz ze nagrywam

Zostalem oskarzony wiec sie wypowiem, jechalem z mechanika w strone autostrady. Z racji iz jest inna fizyka jazdy przez zime/snieg to troche gorzej auto skrecalo. Chcialem zaplacic tak jak na poczatku mowiles 100 czy tam 150$, lecz pozniej 'podniosles' zaplate bo ktos cie wepchnal do wody. Powiedz mi co ja mialem z tym wspolnego? No wlasnie, nic.. Gdybys nie zaczal mnie straszyc banem i zachowywal sie normalnie to jak najbardziej zaplacilbym. Tyle ode mnie dzieki czesc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.