Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kamdro

Blyskawiczny

Rekomendowane odpowiedzi

Login: loczek80
Nick oskarżonego:  @Kamdro
Powód skargi: Daje mute za nic
Data zdarzenia: 0.11.2022 około godziny 15:40
Dowody: .
Opis sytuacji: Dokładnie nie wiem za co dostałe kare mute ale sie domyslam ze dostalem ją za napisanie j60,moim zdaniem jest duzo odmian j60,wiec moge przyjac ta kare na 1-2h a nie na 12.

Hej, kare otrzymałeś dokładnie za to co opisałeś czyli cytuję za napisanie "j 60", jest to skrót uznawany powszechnie za obraźliwy, dlatego też postanowiłem Cię ukarać. Według mnie kara nie jest w żadnym stopniu zawyżona, a adekwatna do popełnionego czynu. Nie mam nic więcej do dodania, czekam na werdykt ARCON.

Kara była rzeczywiście zawyżona. Patrząc po Twoich wcześniejszych karach wyciszenia (dwie), kara za taki niestosowny skrót nie powinna zostać nadana na tak długi czas. 

Do moderatora kieruję ostrzeżenie, aby nadawał kary adekwatnie do popełnionego czynu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.