Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na RCONA Zebre

Dzak0b

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JacoppPL
Nick oskarżonego: Zebra
Powód skargi: Bezpodstawne skonfiskowanie pojazdu 
Data zdarzenia: 2022-11-05 00:48
Dowody:mta-screen_2022-11-06_18-14-07.png.bb05ca56647c6e7a4d93c31b91c88f5b.png

2022-11-06_18h20_12.png.23b6f336b919655e671c0a08463f446e.png
Opis sytuacji: Więc co 1 chciałem powiedzieć to nw gdzie to miałbym napisać bo to ogólnie można powiedzieć odwołanie takie i też chciałem to troszku nagłośnić.

Więc chciałem się odwołać od tego że według Zebry pusta rejestracja jest nieprawidłowa więc mój pojazd został ponownie zabrany na pp. No dobra niby może być tak ,ale wynikają tutaj pewnie niejasności względem regulaminu.

W regulaminie rozgrywki jest 1 punkt dzielący się na 3 podpunkty:

Zabrania się zmieniania tablicy rejestracyjnej na niepoprawną. 

1. Zabronione jest ustawianie tablicy rejestracyjnej pojazdu przypominającą tą po jego zakupie z salonu z ID niepokrywającym się z rzeczywistym VUID (numerem identyfikacyjnym pojazdu).
  2. Zabronione jest również ustawianie w pojeździe tablicy rejestracyjnej wykorzystującej wulgarne lub niestosowne zwroty, słowa, skróty oraz określenia. 
  3. Zakazane jest tym samym ustawianie tablicy rejestracyjnej pojazdu przypominającej taką, jakie posiadają frakcje, biznesy, filary serwerowe. 

Więc mam tutaj pytanie gdzie tutaj w tym pisze że nie można sobie pustej rejki ustawić?

I też po co ten regulamin skoro jak bym to powiedział wymyślono jeśli mogę go tak nazwać nowy podpunkt ,który nie istnieje?

Albo też ja głupi jestem i 1 z tych podpunktów podchodzi pod to.

Więc wnioskuję o wyciągnięcie mojego pojazdu z pp i oddanie sumy 12000$ na ustawienie sobie rejki bo została mi ona usunięta. No i o dodanie podpunktu o tej pustej rejce.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.