Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Opuszczona Zajezdnia Los Santos

Speszial.

Rekomendowane odpowiedzi

wn85E61.png

naTqDnE.png

Witam, ja jestem Trainee @queenofthewhite z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przychodzę do was z artykułem dotyczącym opuszczonej zajezdni pociągowej w Los Santos. Rozsiądźcie się wygodnie i zapraszam do czytania.

VDgjwdI.png

W mieście Los Santos, a dokładnie w okolicy Ocean Docks zlokalizowano opuszczoną zajezdnię pociągową z pozostałościami w postaci pustych wagonów oraz różnego rodzaju palet. W momencie, gdy otrzymaliśmy informację od jednego z naszych czytelników, który mieszka na tej dzielnicy o tym, iż znajduję się tam takie miejsce, od razu ustaliliśmy termin naszej wizyty oraz umówiliśmy się z nim na spotkanie, w celu rozmowy na ten temat. Mieszkaniec bez problemu postanowił nam zaproponować spotkanie na miejscu oraz z miłą chęcią udzielił nam wywiadu.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor queenofthewhite | K - Mieszkaniec dzielnicy Ocean Docks, Los Santos

R - Witaj serdecznie, na początku chcielibyśmy Ci podziękować za wyrażenie chęci udzielenia nam wywiadu dla naszej Redakcji.
K - Dzień dobry, nie ma za co. Gdy tylko usłyszałem od znajomego, że poszukujecie ciekawych miejsc, które przykują uwagę czytelników, postanowiłem napisać i poinformować was o tej zajezdni.

R - Cieszymy się, że wspierasz naszą redakcję. Dobrze, czy możesz nam się krótko przedstawić?
K - Owszem, jestem Kamil i mam 22 lata i w Los Santos mieszkam od urodzenia, to Tutaj się urodziłem i wychowałem.

R - Miło nam Ciebie poznać Kamilu, powiedz nam, jak dowiedziałeś się o tym, że to w twoim mieście znajduję się taka zajezdnia?
K - Słuchaj, o zajezdni dowiedziałem się niespodziewanie 2 lata temu, gdy z przyjaciółmi jeździliśmy po mieście na rowerach i natrafiliśmy na otwartą bramę, w której było widać wagony, od razu nas to zaciekawiło i postanowiliśmy to sprawdzić.

R - To prawda, miejsce te jest ciekawe, patrząc na sam fakt tego, że znajdują się tam opuszczone wagony, ale i też opuszczone palety z nieznanymi nam materiałami. Powiedz nam Kamilu, czy nie ciekawiło Cię nigdy, co się w nich znajduję?
K - Tak, cały czas jestem mega ciekawy, co znalazłbym w środku tych wagonów oraz kartonów, natomiast pamiętajmy też o tym, że nie wypada nam sprawdzać takich rzeczy na własną rękę, ze względu na nasze bezpieczeństwo.

R - Dokładnie. Pamiętajmy, że życie mamy tylko jedno i nie wiadomo co kryję się w środku, ale sam fakt opuszczonych wagonów to mega sprawa. Powiedz nam, czy często teraz spacerujecie z przyjaciółmi?
K - Wraz z przyjaciółmi regularnie odwiedzamy to miejsce, co dało nam wiele nowych i ciekawych informacji na temat tego miejsca. Jak dowiedzieliśmy się 4 miesiące temu, zajezdnia została opuszczona ze względu na bankructwo firmy transportowej, gdzie znajdowała się zajezdnia. Firma ogłosiła, iż z racji posiadania praw do wagonów postanowiła ich nie sprzedawać a porzucić na torach i zapaść w niepamięć.

R - Niestety, ale i takie rzeczy dzieją się na rynku w tych czasach, przez co wiele firm musi ogłosić bankructwo. Dobrze Kamilu, a odpowiedz nam na jeszcze jedno pytanie. Czy wiesz, co dalej z wagonami czy nie ma żadnej informacji co się z tą zajezdnią stanie?
K
- Jeśli chodzi o to, czy wiem co dalej z tym miejscem, Urząd Miasta Los Santos, wydał postanowienie o przejęciu terenu zajezdni i będą starać się o uruchomienie tam ponownie zajezdni kolejowej oraz jej rozbudowę.

R - To cudowna informacja. Dobrze, w takim razie bardzo dziękujemy Ci za poświęcony nam czas, życzymy Ci miłego dnia oraz zapraszamy do przeczytania naszego wywiadu już niedługo na stronie naszej Redakcji.
K - Dziękuje bardzo za przyjęcie zaproszenia i wspólną rozmowę, życzę wam więcej sukcesów w branży.

YKtbeto.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee @queenofthewhite
Grafika Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta  
Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.