Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wielka wygrana w stanie San Andreas!

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

qMa8VMy.png

naTqDnE.png

Cześć, z tej strony Trainee  @siema. z Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam przygodę pana Tadeusza, która zmieniła jego życie o 180 stopni!
Zapraszam do zapoznania się z artykułem!
VDgjwdI.png

Tadeusz jest osobą w podeszłym wieku mieszkająca na prostym, spokojnym osiedlu znajdującym się w dzielnicy Pilgrim, w Las Venturas. Zamieszkuję tamtejsze okolice już od ponad dziesięciu lat, utrzymując się ze swojej niskiej renty. Nie ma bliskich ani znajomych. Pomimo przeciwności losu, próbuje odmienić swoje życie, grając w wielu loteriach, licząc na wygraną.

uQF3qPU.gif

Nasz główny bohater prowadził skromnie życie. Jak na co dzień, wybierał się po drobne zakupy do pobliskiego sklepu, gdzie wybierał tylko te przedmioty, których naprawdę potrzebował. Niestety, Tadeusz był uzależniony od hazardu, co przyczyniło się do jego stylu życia. Zawsze próbował swojego szczęścia w różnorakich loteriach, wydając przy tym większą część swojej renty. Tego dnia objawił się wielki cud dla niego. Po udanych zakupach udał się do swojego domu na osiedlu, by poznać wyniki losowania w obrzydliwie dużej loterii. 

dFRHkRk.png
Po dotarciu do domu rozpakował zakupy oraz z niecierpliwością nie mógł się doczekać na rozstrzygnięcie loterii.  Ze zegarkiem w ręku, odliczał do rozpoczęcia kolejnego losowania. Nie wiedział jeszcze, jaka dziś go niespodzianka spotka...

joESAre.png

Ze wzrokiem skierowanym na swój los, śledził wyniki.  Był on w wielkim szoku, gdy okazało się, że wygrał główną nagrodę, która wynosiła 2,500.000$!

I0dsqGf.png

Wszystkie media głośno mówiły o nim, każdy mu zazdrościł oraz zaczął otrzymywać wiadomości z pogróżkami, przez co musiał zmienić operatora oraz numer telefonu. Tego samego dnia udał się do punktu loterii, gdzie odebrał czek na wygraną sumę. Następnie odwiedził bank, by wypłacić okrągłą sumę 2,500,000$! Od razu po powrocie, udał się swoją bravurą do salonu samochodowego, gdzie nabył swój nowy pojazd marki Bullet!
EsD2119.gif

Jego następnym krokiem była przeprowadzka ze skromnego osiedla, do domu z garażem położonego w bogatej dzielnicy...

NcVLg8A.png

Resztę pieniędzy przelał na konto oszczędnościowe, gdzie po kilku latach odłożona suma wzrosła o kolejne procenty. Tadeusz nie musiał się już więcej martwić o dobra majątkowe oraz mógł sobie pozwolić na dostojne życie do końca swoich dni. 

Gzqqb1L.png

- | RE- Redaktor Project News @siema.
RE: Witaj Tadeuszu! Mógłbyś udzielić nam krótkiego wywiadu na temat twojej wygranej w loterii?
T: Cześć, z chęcią udzielę wywiadu!

RE: W takim razie, proszę opowiedz nam, jakie były twoje odczucia, kiedy dowiedziałeś się o wielkiej wygranej w loterii? Jakie emocje Tobie wtedy towarzyszyły?
T: Był to naprawdę emocjonujący dzień dla mnie, podczas oglądania wyników losowania doznałem wielkiego oszołomienia, serce zaczęło mi "wyskakiwać" z piersi, zacząłem się trząść oraz byłem wielce przerażony, oraz szczęśliwy w jednym momencie. Nie potrafię tego określić, do dnia dzisiejszego nie wierzę, że mi wtedy takie szczęście dopisało!

RE: Pewnie nie tylko ty byś był w takim szoku! Powiedz naszym czytelnikom, co się stało z twoim dawnym domem oraz Bravurą, którą miałeś?
T: Aktualnie mieszkanie wynajmuję młodej rodzinie, a Bravurę oddałem na złom, gdyż nie była mi więcej potrzebna, a zajmowała tylko miejsce przed domem.

RE: Całkowicie Cię rozumiem, wciąż bierzesz udział w loteriach? Jeśli tak, to jak często i czy nastawiasz się na kolejną dużą wygraną? Masz na to jakiś sposób?
T: Zawsze, gdy robię zakupy spożywcze, kupuję jeden los z nadzieją na kolejną wygraną, a sposób? Nie posiadam żadnego. Mam nadzieję, że szczęście znów mi dopisze i wygram kolejną cenną nagrodę.

RE: My również w umieniu Redakcji Project News życzymy Ci powodzenia w dalszych loteriach, abyś znów wygrał, tym samym bardzo serdecznie dziękujemy Ci za udzielenie nam tego krótkiego wywiadu!
T: Dziękuję, przyda się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Autor: @siema.
Grafiki:   @Aiishan
Autoryzacja: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.