Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Ankieta dotycząca wydarzeń Hallowen 2022

hardmacus

Rekomendowane odpowiedzi

R1dxt1W.png

naTqDnE.png

Witam. Jestem Trainne @hardmacus Z redakcji Prasowej Project News. Dziś do was przychodzę z ankietą, która dotyczyła wydarzeń na Halloween. Zapraszam serdecznie do czytania.VDgjwdI.png

W dzisiejszym artykule zaprezentuje Wam opinie graczy, odnośnie do wydarzeń, które miały miejsca w Halloween. W ankiecie wzięli udział: @Patryk337, @Mikey058, @Traperhofforaz @surfus_1370.

Gzqqb1L.png

R- Redaktor @hardmacus P- @Patryk337

R- Witam z tej strony Trainee hardmacus z Project News *Mówi z uśmiechem*
P- Witam, z tej strony Duchołapacz Patryk337.

R- Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
P- Pewnie!

R- Powiedz nam, które wydarzenie przypadło ci najbardziej do gustu?
P- Najbardziej przypadł mi event fabularny, ponieważ był klimatyczny, straszny oraz ciekawy.

R- Czy udało ci się wciągnąć wszystkie duchy?
P- Oczywiście, że tak.

R- Jak oceniasz nagrodę w postaci unikatowego samochodu za ukończenie eventu fabularnego?
P- Fajnie, że administracja RCON wpadła na taki pomysł, żeby dać samochodu unikatowy, więc oceniam 10/10.

R- Jak spędziłeś HH?
P- Happy Hours spędziłem fajnie, byłem przez ten czas na kosiarkach i zarobiłem niezłą sumkę pieniędzy.

R- Czy coś byś dodał lub zmienił w tegorocznych wydarzeniach Halloween?
P- Ciężko powiedzieć co bym zmienił w tegorocznych wydarzeniach halloween, ale na pewno bym dodał nowe unikatowe przedmioty do ekwipunku.

R- Czego się spodziewasz na Halloween za rok?
P- Spodziewam się więcej nowości, pojazdów unikatowych, przedmiotów oraz klimatu jak był w tym roku

R- Dziękuje bardzo za udzielenie odpowiedzi. Życzę miłego dnia.
P- Ja również życze miłego dnia i dziękuję za ten wywiad do zobaczenia w następne Halloween!

XGwBbve.png

R- Redaktor @hardmacus M- @Mikey058

R- Witam z tej strony Trainee hardmacus z biznesu Project News *Mówi z uśmiechem*
M- Witam.

R- Czy chciałby Pan odpowiedzieć na parę pytań?
M- Oczywiście.

M- Moim ulubionym wydarzeniem był event fabularny Halloween z tego roku.

R- Czy udało ci się wciągnąć wszystkie duchy?
M- Tak, udało mi się zdobyć 100 duchów po ciężkiej walce w szukaniu dwóch ostatnich duchów.

R- Jak oceniasz nagrodę w postaci unikatowego samochodu za ukończenie eventu fabularnego?
M- Wydaje mi się, że Duchomobil jest świetną pamiątką z tego eventu.

R- Jak spędziłeś HH?
M- Pierwsze HH zapominałem o nim i spałem, a podczas drugiego łapałem duchy.

M- Wydaje mi się, że trochę za dużo jest tych Glendale, więc mogłoby być np. dla pierwszych 100 osób.

M- Ciężkę pytanie, na pewno będzie jakiś event, ale jaki to nie wiem, Administracja RCON na pewno nas jakoś zaskoczy ponownie.

R- Dziękuje bardzo za udzielone odpowiedzi. Życzę miłego dnia.
M- Dzięki i również życzę miłego dnia.

95SlVHY.gif

R- Redaktor @hardmacus T- @Traperhoff

R- Witam z tej strony Trainee hardmacus z biznesu Project News *Mówi z uśmiechem*
T- Hej, witam serdecznie!

R- Czy chciałbyś odpowiedzieć na parę pytań?
T- Oczywiście, że tak.

T- Zdecydowanie event fabularny. Specjalnie czekałem do wieczora z jego wykonaniem, aby był mroczny klimat. Chociaż jestem tego zdania, że każda atrakcja/wydarzenie było super, miło spędziłem na nich czas.

R- Czy udało ci się wciągnąć wszystkie duchy?
T- Proste, że tak duchy zostały wciągnięte niczym kreska do no… sory, tak wszystkie duchy zebrałem.

R- Jak oceniasz nagrodę w postaci unikatowego samochodu za ukończenie eventu fabularnego?
T- Coś pięknego, zarówno dla nowych graczy, ale i tych starszych, aby postawić sobie np. na domku.

R- Jak spędziłeś HH?
T- Standardowo, pracowałem na kurierze, ale jestem leniem, więc przez 2 godziny zarobiłem tylko 3k. W międzyczasie oczywiście pomagałem graczom, odpowiadając na reporty.

R- Czy coś byś dodał lub zmienił w tegorocznych wydarzeniach Halloween?
T- Jak dla mnie wszystko było super, nie zmieniałbym nic.

T- Równie czegoś bardzo fajnego, ale teraz najbardziej czekam na event świąteczny… będzie bomba.

R- Dziękuje bardzo za poświęcony czas. Życzę miłego dnia.
T- Dzięki również miłego dnia!

XGwBbve.png

R- Redaktor @hardmacus S- @surfus_1370

R- Witam z tej strony Trainee hardmacus z biznesu Project News Mówi z uśmiechem
S- Siemka.

R- Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
S- Jasne, nie widze żadnego problemu

R- Powiedz nam, które wydarzenie przypadło ci najbardziej do gustu?
S- Dla mnie osobiście najlepszym wydarzeniem była licytacja halloweenowa. Było dużo fajnych pojazdów do nabycia i wyścig z zarobieniem, sprzedażą pojazdów, żeby uzyskać finalnie jak najwięcej pieniędzy na licytowanie. Był też bardzo ciekawy event halloweenowy, który ukończyłem i dobrze się bawiłem rozstrzygając po kolei zagadki związane z duchami.

R- Czy udało ci się wciągnąć wszystkie duchy?
S- Niestety nie, nie przepadam za tego typu poszukiwaniami. Oczywiście znalazłem chwile, żeby wciągnąć ich " aż " 7, ale było to bardziej przy okazji niż specjalnie, żeby je znaleźć.

R- Jak oceniasz nagrodę w postaci unikatowego samochodu za ukończenie eventu fabularnego?
S- Myślę, że jest jak najbardziej okej. Jest to coś innego niż zawsze, czekałem właśnie na tego typu nagrodę. Jak dla mnie super.

R- Jak spędziłeś HH?
S- Happy hours spędziłem, jak można się domyśleć na pracowaniu, dokładnie na kurierze. Niestety mam mały dług po licytacji, a składało się idealnie, więc postanowiłem dopracować troche i zarobić coś właśnie na zwiększonych zarobkach.

S- Myślę, że w tegorocznym Halloween działo się naprawdę sporo. Licytacja, happy hours, event fabularny i standardowo znajdki w postaci duchów, był nawet do zgarnięcia pojazd unikatowy z eventu. Nie dodawałbym nic więcej, a skupiłbym się przyszłościowo na evencie świątecznym, bo tutaj można też zaszaleć 😛.

R- Czego się spodziewasz na Hallowen za rok?
S- Ciężkie pytanie, ale standardowo jakiegoś eventu tylko tym razem cos unikatowego dla jednych z pierwszych osób, które wykonają event, jakieś znajdki tym razem w postaci dyń, happy hours i mała licytacja z pojazdami posiadającymi np. unikatowe lampy pod nazwą " dyniowe " lub pojazdy z halloweenowym pj.

R- To wszystko, Dzięki bardzo za poświęcony czas i życzę miłej gry.
S- Nie ma problemu, dzięki i wzajemnie.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News Trainee @hardmacus

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.