Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z nowym Supporter'em copka

dzu.stka

Rekomendowane odpowiedzi

2wDmliP.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Ja jestem Trainee N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z członkiem frakcji San Andreas Medical Department, z członkiem organizacji Network Trouble oraz nowym Supporterem @copka. Zapraszam do zapoznania się z wywiadem.

Gzqqb1L.png

T: @N1K0D3M | S: @copka

T: Witaj, jestem Trainee N1K0D3M z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić wywiadu dla mnie i dla naszych czytelników?
S: Hej, oczywiściem że tak.

T: Super, także na wstępie chciałbym, żebyś się przedstawił.
S: Witam, EMR II copka z San Andreas Medical Department oraz nowy Supporter.

T: Może coś więcej na swój temat przykładowo ze świata realnego?
S: No pewnie, nazywam się Karol na co dzień uczęszczam do 3 klasy technikum oraz mieszkam na Mazowszu.

T: Świetnie, posiadasz jakieś hobby, bądź zainteresowania?
S: Yhm, interesuje się moim zawodem, czyli informatyką lubię też posłuchać muzyki. Moim małym hobby jest gotowanie, lubię coś ugotować albo zjeść coś pysznego.

T: Jak już jesteśmy w świecie rzeczywistym, to zapytam dlaczego, akurat Informatyka? Co cię zachęciło do obrania takiego kierunku? 
S: A czemu nie? Zawsze się tym interesowałem i wykorzystałem to, że nie daleko mnie jest szkoła średnia, gdzie jest technikum informatyczne, tam właśnie złożyłem papiery i tak się tam znalazłem.

e8t4HOo.png
T: Dobrze, rozumiem. Jak już rozmawiamy o informatyce, to przejdźmy do wirtualnego świata gier i na nasz serwer, czyli ProjectRPG. Co cię skłoniło, aby napisać podanie na stanowisko Supporter'a w administracji?
S: Okej, otóż skłoniło mnie to iż znam realia pracy na tej randze, więc chciałem spróbować moich sił w administracji, napisałem podanie i akurat mi się udało.

T: Jasne, na początku mówiłeś, że jesteś we frakcji San Andreas Medical Department na stopniu EMR II, dlaczego akurat ta frakcja?
S: Chciałem spróbować coś innego, bo byłem wcześniej w San Andreas Transport Corporation, gdzie wożenie graczy z punktu A do B jest fajną pracą, aczkolwiek chciałem coś zmienić i w tamtym momencie była otwarta rekrutacja do SAMD, to napisałem podanie.

T: Jak już jesteśmy przy SAMD, to jak oceniasz pracę zarządu frakcji oraz atmosferę jaka tam panuje?
S: Według mnie zarząd swoją pracę wykonuje dobrze oraz starannie z uwzględnieniem każdego szczegółu, atmosferę we frakcji mamy przyjazną, na akcjach działamy jako drużyna, więc dobrze się dogadujemy.

T: Rozumiem, zatem trzymam za ciebie kciuki w roli pracownika SAMD oraz nowego supportera. Życzę ci dużej ilości pochwał i oczywiście najważniejszego, czyli zdrowia. Na zakończenie naszego wywiadu możesz kogoś pozdrowić.
S: Dziękuję, ja też ci życzę wszystkiego, co najlepsze, no i zdrówka. Chcę pozdrowić osoby, z którymi gram na co dzień na serwerze.

T: Miłego dnia!
S: Dziękuje i wzajemnie!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Trainee @N1K0D3M

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.