Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Copka

xnacio*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PietuR
Nick oskarżonego: copka [ @copka ]
Powód skargi: Brak pomocy pomimo pisania reportów.
Data zdarzenia: 02.11.2022 około 13:30
Dowody: Logi.
Opis sytuacji: A więc tak, pojechałem po moje auto niestety ktoś z znajomych musiał mi wziąźć na bazę organizacji gdzie był szlaban. I nie mogłem wyciągnać auta dlatego napisałem reporta, gdy copka był poprosiłem go żeby auto mi tepnął za szlaban a on powiedział nie tepamy na życzenie. Nie miałem co zrobić w tej sytuacji i musiałem zostawić auto. Mam nadzieję że zostanie ukarany lub wywalony bo ta sytuacja wielu krotnie się powtarza.

Hej,z mojej strony wyglądało iż napisałeś żeby ci po prostu tepnąć  auto z posesji nie do końca dokładnie opisałeś swój problem a nasz regulamin zakazuje tepania aut.Gdybyś dokładnie tą sytuację bym ci pomógł przyznaje się do popelnienia błędu bo zapomniałem dokładnie cię wypytać,nie rozumiem co masz na myśli pisząc iż "ta sytuacja wielokrotnie się powtarza". Aczkolwiek zapomniałeś w skardze dodać że zacząłeś mnie obrażać na pm oraz w raportach co przez to dostałeś kary.Wiecej nie mam do dodania czekam na werdykt adm.RCON w tej sprawie.

3 godziny temu, copka napisał:

Hej,z mojej strony wyglądało iż napisałeś żeby ci po prostu tepnąć  auto z posesji nie do końca dokładnie opisałeś swój problem a nasz regulamin zakazuje tepania aut.Gdybyś dokładnie tą sytuację bym ci pomógł przyznaje się do popelnienia błędu bo zapomniałem dokładnie cię wypytać,nie rozumiem co masz na myśli pisząc iż "ta sytuacja wielokrotnie się powtarza". Aczkolwiek zapomniałeś w skardze dodać że zacząłeś mnie obrażać na pm oraz w raportach co przez to dostałeś kary.Wiecej nie mam do dodania czekam na werdykt adm.RCON w tej sprawie.

A co byś zrobił na moim miejscu, skoro jest to moje jedyne auto. Musiałem się wracać z buta bo mi nie pomogłeś mimo że pisałem dokładnie o co chodzi, jak już napisałem to tepnąłeś się gdzieś. A no przyznaje się do błędu mogłem się nie wyzywać od ulanców. Ale nie zmienia to nadal faktu że nie pomogłeś mi i miałem za przeproszeniem w d*pie. 

Napisałeś reporta o treści "pomocy" co na samym wstępie już jest Twoim błędem. Po to jest możliwość napisania odpowiednio długiego reporta, żeby administracja od razu wiedziała w czym jest problem i mogła pomóc już z poziomu zgłoszenia, a nie jeszcze się dopytywać. Swoja drogą kazałeś przenieść auto do przechowalni, czego Administracja rzeczywiście nie robi na życzenie. 

Dodatkowo zamiast napisać od razu całą wiadomość wyjaśniającą co potrzebujesz to Twoja wypowiedź została podzielona na 22 wiadomości po 1-3 wyrazy w jednej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.