Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na J.o.K.e.R,

ChudYy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ChudYy
Nick oskarżonego: J.o.K.e.R,
Powód skargi: Przyjęcie raporta, i nie zareagowanie na sytuacje.
Data zdarzenia: 01.11.2022 18:45 około
Dowody: Wszytsko jest w logach.
Opis sytuacji: A więc tak pojechałem na tuning mechaniczyny do gracza @Euzebiusz Stałem około 10 minut trąbiąc pisząc do owego gracza, gracz nie reagował wiec postanowiłem napisać raporta, że gracz jest afk, Joker przyjął reporta po czym napisał mi na pm, że euzebiusz zaraz wróci i mam czekać, natomiast gdyby inny gracz, który nie jest członkiem administracji stał by na Afk'u natychmiast by dostał ostrzeżenie lub kicka z serwera, moim zdanem Joker nie jest kompetentny na to stanowisko ponieważ nie trakuje graczy równo, tyle odemnie dziękuje. Nie pozdrawiam zawodnika. Gracz poinformoawny o skardze na pm, rownież macie w logach, logi są dowodem nie muszę wstawiać ss.

Administracja nie nadaje ostrzeżeń ani nie wyrzuca graczy z serwera z powodem "AFK" jeżeli nie utrudniają w ten sposób funkcjonowania innym graczom na serwerze. Od tego jest system Anty-AFK. Skoro Euzebiusza nie wyrzuciło z serwera automatycznie to znaczy, że nie przekroczył dozwolonej długości czasu stojąc bezczynnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.