Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kolo1324

ciasnyromek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ewerest69

Nick oskarżonego: Kolo1324

Powód skargi: bezpodstawny spectating oraz nadanie nieadekwatnej kary

Data zdarzenia: 28.10.2022 00:20

Dowody: https://imgur.com/9E3LCTV

Opis sytuacji: Po skoku z MC otrzymałem ZPJ na 10 dni i uwaga teraz najlepsze, powód: "Odwalanie, skoki z MC". Bo nadałeś mi karę za skok z MC, owszem słusznie, lecz nie przypominam sobie, żebym odwalał. I nie pisz, że skok z MC to odwalanie, bo gdyby tak było to byś tego nie pisał tego jako dwóch oddzielnych rzeczy tylko jak już to "Odwalanie - skoki z MC", a narracja, która wybrzmiewa po przeczytaniu powodu, za który otrzymałem ZPJ brzmi jakbym w przeszłości i odwalał i skoczył z MC. Czyli skoro udowodniłem do tego, że nie odwalałem, a jedynie skoczyłem z MC to dlatego kara wynosi, aż tyle? Jakby co to report, że wyzywałem na /g sie nie liczy.

Proszę sprawdzić w logach, że nie wpłynął na mnie żaden report związany z rzekomym "odwalaniem", no ale oczywiście Kolo1324 magicznym sposobem się o tym dowiedział. No musiał to wywróżyć z kart.

Odniosłeś się tylko do jednego zarzutu. Prawko na 10 dni za skok z MC to o wiele za długo. Jak już spadliśmy na dół to zapytałeś się "To co 14 dni?". Serio? Chciałeś mi dać ZPJ na 14 dni za głupi skok z MC? Na szczęście zmieniłeś zdanie i dałeś na 10. Jeszcze bardzo podejrzane, że akurat na 10 dni, bo event kończy się 6 listopada o 23:59, a ja mam prawko do 7 listopada do północy. Podejrzewam, że specjalnie na aż tyle, żebym nie pograł sobie na evencie.

Nie mam nic więcej dodania, czekam na aRCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.