Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza cmcking

Curry

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 42025
Login: PROXER
Nick oskarżonego: cmcking
Powód skargi: Toxycznosc brak kultury wobec mnie i mojej rodziny
Data zdarzenia: 24/10/2022
Dowody: Dowod bedzie umieszczony w spoilerze jego krotsza czesc mniej wiecej 9 minut nie udalo mi sie niestety nagrac calej konwersacji ale utrudnial rozgrywke od +- 00:30

Spoiler

Opis sytuacji: Sytuacja wyglada tak, stalem na spawnie pelniac moja nocna sluzbe od godziny +-00:15 po mniej wiecej 20 minutach stania podjezdza gracz "cmcking" i zaczyna wyzywac mnie od 60 "cw^l" i tym podobne, jak zauwazyl ze nie zwracam na niego wiekszej uwagi zaczyna wyzywac moja mame od "k^^ew" "s^k" i tak dalej i tak dalej majac przerwy po 5-10 minut jezdzac od spawna do mechanika lub krecac sie po san fierro (w tym czasie poinformowalem go ze zostanie napisana skarga i stal sie jeszcze bardziej toksyczny wyzywajac od konfidentow "60", itp.), pod koniec nocy jak juz sie mocno zmeczylem po prawie 5 godzinach wytrzymywania jak wyzywa moja rodzine, toksycznym zachowaniu i zwracajac sie do mnie bez szacunku postanowilem go wyciszyc lokalnie podczas gdy prowadzilem konwersacje z innym graczem (on gadajac na VC ja piszac na czacie lokalnym) wysylajac log ze go wyciszylem lokalnie, cmcking w tym momencie postanowil wiec ze bedzie kontynuowac pisemnie podczas gdy ja go ignorowalem prowadzac konwersacje z innym graczem.

W konkluzji cmcking utrudnial rozgrywke od poczatku mojej sluzby prawie az po sam koniec.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Bedzie ukryte w spoilerze ponizej.

Spoiler

2049718003_Capturadepantalla(305).png.5f8e8e2fe756700d8b1d803e6cb2afd6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.