Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Giorgio_Ulani

FoxiasS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 286
Login: FoxiasS
Nick oskarżonego: Giorgio_Ulani
Powód skargi: Obraza mojej osoby, orientacji oraz mojego majestatu, prowokacja na pm
Data zdarzenia: 19.10.2022 około godziny 16:33 (mam logi)
Dowody:  image.png.7349b54da8c2f2ce8e2cee2db063cfbb.png

Opis sytuacji: Witam serdecznie tutaj zebranych. Od kilku dni ogłaszałem, że sprzedam mój pojazd sentinel cliqtuning 3.1d ogranicznik, wykrywacz, abs, radio, wyscigowy, e4, t5, gz, apka na serwerze oraz forum. Tego dnia zgłosił sie do mnie wcześniej wspomniany @Giorgio_Ulaniktóry zaproponował ofertę, która mi nie pasowała - kategorycznie odmówiłem. Ten zaproponował, że możemy zrobić jakąś umowe na forum (nie wiedziałem o co mu chodzi więc także odmówiłem) Następnie zaczął wspominać, że ma więcej reputacji i godzin na tym serwerze ode mnie (nie wiem jaki był tego cel) Gdy napisałem mu, że co z tego ten napisał mi wiadomość, która sprowokowała mnie, obraziła mój majestat oraz pomówiła mnie w ten sposób iż nigdy nie miałem niczego w mojej pupie. Odpisałem mu wtedy pod wpływem emocji aby ssał pento - tak jak wspominam, zrobiłem to pod wpływem emocji oraz prowokacji, którą wcześniej na mnie narzucił. Myślałem, że na tym sie skończy nasza rozmowa i poszedłem afczyć. Po półtora godzinie wróciłem na serwer i zastała mnie kara za BK na PM. Tak nie będzie, zostałem sprowokowany poprzez obrażanie mojej osoby i żądam nadania kary wyciszenia co najmniej 12 godzinnego (podobne, które dostałem i ja) na tego użytkownika, na którego pisze skarge. Pozdrawiam. Całość mojej prawdomówności można sprawdzić w logach.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.9af85f8d901c629663d0f6fa0aeb10ef.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.