Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Maks192, OjczeMichal

Moonbeam

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23309
Login: Novyy
Nick oskarżonego: Maks192, OjczeMichal
Powód skargi: Zastawienie kluczowego miejsca DM'a (złamanie regulaminu DM'a)
Data zdarzenia: 16.10.2022
Dowody: https://imgur.com/a/elSEaTT  ,  https://imgur.com/a/WL1As8J , https://imgur.com/a/0Pn0pz4 
Opis sytuacji: Dziś około godziny 2 w nocy siedziałem sobie na DM'ie i czekałem na tzw. "dolara", oskarżeni wiedzieli o tym fakcie i specjalnie zastawili bunkier, abym nie mógł go wziąć.  W regulaminie napisane jest:  Zabrania się zastawiania pojazdami, paczkami i innymi obiektami miejsca pojawiania się botów w obrębie strefy oraz blokowania dostępu do kluczowych miejsc (tj. miejsce przejmowania terenu). Więc jest to złamanie regulaminu DM'a.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.e9acd7b7c1b696880817d1039dad4d2f.png

7 minut temu, OjczeMichal napisał:

Hejka naklejka. Tak przystawiliśmy bunkier, ale czyn ten był chwilowy. O godzinie 1:50 wejście do bunkra było już udrożnione https://imgur.com/a/YZfb8qG

Nie mieliśmy złych intencji, nie będziemy tak robić. W formie rekompensaty mamy dla @Juzef*Smiglo prezent:

Pokaż ukrytą zawartość

pol_pl_Pudelko-na-chusteczki-PREMIUM-PLU

Podpisuje się pod tymi słowami

1 godzinę temu, OjczeMichal napisał:

Hejka naklejka. Tak przystawiliśmy bunkier, ale czyn ten był chwilowy. O godzinie 1:50 wejście do bunkra było już udrożnione https://imgur.com/a/YZfb8qG

Nie mieliśmy złych intencji, nie będziemy tak robić. W formie rekompensaty mamy dla @Juzef*Smiglo prezent:

Pokaż ukrytą zawartość

hmm ciekawe co robi tam te nrg 

1 godzinę temu, OjczeMichal napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Może i był chwilowy, ale było zastawione w momencie, gdy strefa była moja, zrespienia paczek i dolara na groove pozdrawiam.
Dodatkowo moim zdaniem mieliście złe intencje, bo latacie po tym dm i każdego wyzywacie xD, a jeżeli nie mieliście złych intencji to co miało na celu to zastawianie?

50 minut temu, Juzef*Smiglo napisał:

hmm ciekawe co robi tam te nrg

No stoi, i co - jest normalnie przejście.

50 minut temu, Juzef*Smiglo napisał:

Może i był chwilowy, ale było zastawione w momencie, gdy strefa była moja, zrespienia paczek i dolara na groove pozdrawiam.
Dodatkowo moim zdaniem mieliście złe intencje, bo latacie po tym dm i każdego wyzywacie xD, a jeżeli nie mieliście złych intencji to co miało na celu to zastawianie?

Dostęp do paczki z narkotykami był dalej i można było je zebrać. Co do dolara, przez cały okres zablokowania go nie było. Nawet widać na moim screenie, że go nie ma. Nie mieliśmy złych intencji, ponieważ przejście zostało udrożnione jeszcze podczas twojej obecności na DMie no, ale ty zająłeś się byciem obrażonym na cały świat XD. Co do wyzywania innych - radzę popatrzeć po sobie czy jest się takim świętym 😉.

5 godzin temu, OjczeMichal napisał:

No stoi, i co - jest normalnie przejście.

Dostęp do paczki z narkotykami był dalej i można było je zebrać. Co do dolara, przez cały okres zablokowania go nie było. Nawet widać na moim screenie, że go nie ma. Nie mieliśmy złych intencji, ponieważ przejście zostało udrożnione jeszcze podczas twojej obecności na DMie no, ale ty zająłeś się byciem obrażonym na cały świat XD. Co do wyzywania innych - radzę popatrzeć po sobie czy jest się takim świętym 😉.

dostęp do paczki z narkotykami był zablokowany, gdy się zrespiła (o godzinie 1:44) cały czas dwa faggio stały i blokowały wejście.  Co do dolara to nie wiem czy później było zablokowane, ponieważ wyszedłem bo mi się odechciało jak nawet nie mogę wejść do bunkra - gdyby przejście było ciągle odblokowane stał bym za DM'em ciągle i czekał aż dolar się zrespi 

4 godziny temu, OjczeMichal napisał:

Paczkę z narkotykami można wziąć spoza bunkra. Bunkier został odblokowany o 1:48 i ty wtedy byłeś na serwerze. Nie była to pokazówka do zdjęcia (można wywnioskować po godzinach użytkowania żółto-czarnego faggio), tutaj dowód:

Pokaż ukrytą zawartość

4E48zzb.png

vExZQ3R.png

4pCiPYu.png

Nie obchodzi mnie to, że można wziąć tą paczkę spoza bunkra (nawet o tym nie wiedziałem), zastawiliście kluczowe miejsce DM'a. Gdy zrespiły się paczki (o godzinie 1:44) dalej wejście było zablokowane. Faggio odstawiliście tak jak pisałeś wyżej o godz 1:48 😉

W związku ze złamaniem regulaminu serwera, mającym na celu pozbawienia innego gracza korzyści w tym wypadku materialnych gracz @Maks192 zostaje ukarany banem na okres 5 dni. Dodatkowo sprawa może wyglądać jak celowe utrudnianie rozgrywki innym graczom, w celu zdemotywowania ich do gry na strefie dm. Pomimo że skarga obejmuje dwie osoby, dowody wskazują tylko na jedną. OjczeMichal nie widnieje jako ostatni kierowca ani jednego z pojazdów zastawiających wtedy wejście do kluczowej strefy na strefie dm. 

Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.