Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Molak

sebix936

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 40344

Login: sebix936

Nick oskarżonego: @Molak

Powód skargi: Działałanie na szkodę org 

Data zdarzenia: 11.12.2022r

Dowody: 

Opis sytuacji: Dałem se jestera na kurierke bo robiłem zadanie dzienne i wracam i nie ma jestera odpalam f5 i widze na pp ost kier to @Molak IMG_20221012_223135.thumb.jpg.cd50b4a38083c5c9340acd637acd2e32.jpgmta-screen_2022-10-12_21-44-16.thumb.png.16c09dcf5b88b24d6311d8bddc880952.pngmta-screen_2022-10-12_21-57-29.thumb.png.6396673bf3cd4629a2149c4946934e03.pngpisałem mu na dc. A i to nie pierwsza sytuacja że cos odwala bo parę razy porzuca buffka na bazie sara i nie pisze na dc org 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Gotówkę, w postaci 500 $ przelałem Ci na konto za to, że pojazd trafił na parking policyjny z powodem "Koszty wyłowienia pojazdu z wody", co fakt to prawda, że spuszczony został hamulec ręczny w pojeździe "Jester".  Przepraszam cię za to lecz koszty wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego Ci zwróciłem, ale proszę mnie nie oskarżać, że porzucam pojazd Buffalo na bazie sara bo się ciebie pytałem czy mogę jechać Buffkiem na bazę sara to się zgodziłeś że mogę go tam zostawiać nie poinformowałeś mnie wtedy odrazu, że to jest pojazd porzucony jak stoi na bazie frakcji.

Z mojej strony to wszystko, życzę ci szukania innych osób, bo jednak się myliłem co do ciebie i mogłem posłuchać swojego znajomego, który zna twoje podejście do innych graczy. Pieniądze przesłane więc odchodzę z organizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.