Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Ewerest

KakaoweOko

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59076

Login: KakaoweOko

Nick oskarżonego: Ewerest

Powód skargi: Mój błąd przy sprzedaży

Data zdarzenia: 09.10.22 20:15 20:25

Dowody: powinno być w logach od tej do tej godziny na chacie premium 

Opis sytuacji: miałem sprzedać manane za 5400 mam dużo aut i pomyliłem się i dałem mu za tą sumę picadora , skapnełem się po wymianie  później pisałem że się pomyliłem wszystko było pisane na G dużo ludzi widziało administrator kazał mi pisać skargę, prosił bym o cofnięcie transakcji ,proszę rozpatrzyć skargę .

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: pisałem że idę na forum powinno być w logach.

Nic złego nie zrobiłem to, że pisaliśmy na pm o jednym aucie, a kupiłem inne to nie ma znaczenia w tej sytuacji, bo równie dobrze mógłbym powiedzieć, że na VC rozmawialiśmy o tym, że dostanę Picadora w tej cenie i co? Moim zdaniem jeśli nie oddam mu auta przed 15.10 to nic mi nie grozi. No bo co dacie mi bana za to, że kupiłem legalnie pojazd? @Tubas pomyśl o tym bo to nie ma kompletnie sensu i jeśli nie zmienisz zdania to dostanę depresji i zamknę się w sobie (pytam poważnie i prosiłbym o w miarę szybka odpowiedź)

1 godzinę temu, Ewerest napisał:

Nic złego nie zrobiłem to, że pisaliśmy na pm o jednym aucie, a kupiłem inne to nie ma znaczenia w tej sytuacji, bo równie dobrze mógłbym powiedzieć, że na VC rozmawialiśmy o tym, że dostanę Picadora w tej cenie i co? Moim zdaniem jeśli nie oddam mu auta przed 15.10 to nic mi nie grozi. No bo co dacie mi bana za to, że kupiłem legalnie pojazd? @Tubas pomyśl o tym bo to nie ma kompletnie sensu i jeśli nie zmienisz zdania to dostanę depresji i zamknę się w sobie (pytam poważnie i prosiłbym o w miarę szybka odpowiedź)

Tak jak sam wspomniałeś - pisaliście o konkretnym aucie, więc mamy dowody w logach, że gracz nie chciał sprzedać Picadora i tym samym Ty chciałeś kupić inne auto. W przypadku gdyby sytuacja miała miejsce na voicechacie to nie mielibyśmy na to dowodów - na zasadzie słowo przeciwko słowu, ale tak nie jest.

To nie jest legalne kupienie pojazdu, gracz się pomylił przy wysyłaniu oferty i Twoim obowiązkiem jest odmiana. Jeżeli nie zgodzisz się na odmianę to tak - zostaniesz zbanowany. 
Jeżeli twierdzisz. że w takiej sytuacji dostaniesz depresji i zamkniesz się w sobie to zachęcam do poszukania dobrego terapeuty lub psychologa, bo to nie jest zdrowa reakcja, a w naszym obowiązku nie jest dbanie o Twoje zdrowie psychiczne tylko pilnowanie, aby regulamin serwera był przestrzegany.

Jeżeli teraz się odmienisz to będzie szybko i po problemie, w przypadku zbanowania będziesz musiał napisać apelację, czekać na wykonanie odmiany przez Administrację RCON i dopiero wtedy zostaniesz odbanowany. W praktyce - o wiele, wiele dłużej sprawa się będzie ciągnęła. 

Mógłbym Ci @Zebra na wszystko odpowiadać merytoryczne ale wiem, że aktualnie nie ma to sensu, więc muszę z wielkim żalem i bólem serca się dostosować. Chce żebyście wszyscy wiedzieli, że nie zgadzam się z werdyktem i czuję się poszkodowany. Nie chcę dostać bana także @KakaoweOko będę dzisiaj od 14:30 na serwerze to wbij i zrobimy ta wymianę, trudno.

Pozdrawiam ze łzami w oczach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.