Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger*nt

WeteranWojny

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  WeteranWojny
Nick oskarżonego: WhiteTiger*nt
Powód skargi:  Brak czasu dla zbanowanych graczy.
Data zdarzenia:  Od napisania apelacji czyli 22 września.
Dowody:  https://imgur.com/a/tnNq7LB
Opis sytuacji:  No więc od początku, napisałem apelację o unbana ponieważ dostałem perma i nie widziałem za co, więc chciałem się dowiedzieć w tej apelacji za co, lecz takiej informacji nie dostałem. Mało tego z administratorem był bardzo, ale to bardzo ograniczony kontakt, ponieważ na jego jedną odpowiedź czekałem zwykle 5-7dni, więc jak z takim człowiekiem się dogadać i dojść do konsensusu. Na sam koniec admin napisał takie coś ''Widzę, że nie doczekam się prawdy.'' po czym zamknął apelację. Nie zostawiłem tego tematu tak o, bo napisałem mu całą prawdę i nie wiedziałem co mam mu jeszcze napisać, więc postanowiłem do niego napisać w wiadomości prywatnej, wysyłając mu m.in dowody w postaci screenów o które poprosił(w apelacji ich nie mogłem użyć, ze względu na rodo). Od wysłania mu dowodów czyli 24.09 z administratorem nie ma żadnego kontaktu, co fakt odczytuje raz na parę dni ale nic nie odpisuje i w końcu nie wiem czy jest sens prowadzić tą rozmowę dalej, bo czuję się jakbym rozmawiał ze ścianą. 

Cześć, na wiadomość prywatną odpowiadać już nie musiałem, co do samej apelacji w tamtym momencie mniej przebywałem na forum jak i serwerze z powodu pracy dlatego sam kontakt był ograniczony a inne apelacje również sprawdzałem pózno, następnie nie mogę uwierzyć w Twoją wersję wydarzeń ponieważ patrząc na Twoje konto masz za dużo powiązań i logowań jak na "Skradzione konto"  Myslę, że Administracja RCON powinna również sama ocenić Twoją sytuację, do dodania więcej nic nie mam, Pozdrawiam.

11 minut temu, WhiteTiger*nt napisał:

Cześć, na wiadomość prywatną odpowiadać już nie musiałem

To po co prosiłeś mnie o dowody po czym nic z nimi nie zrobiłeś?

https://imgur.com/a/I6ibO2e

13 minut temu, WhiteTiger*nt napisał:

Myslę, że Administracja RCON powinna również sama ocenić Twoją sytuację, do dodania więcej nic nie mam, Pozdrawiam.

Pomijając skargę, zapraszam w takim razie innego administratora, który ma czas dla mnie żebym podesłał mu dowody w sprawie bana.

W związku ze złamaniem punktu w regulaminie apelacji od nałożonych kar skargę uznaję za słuszną.:

§ 10
Obowiązkiem członka administracji na stanowisku Administrator jest rozpoczęcie rozpatrywania apelacji od kary permanentnej w ciągu 7 dni od jej powstania oraz kontynuować wątek maksymalnie do 3 dni od ostatniego wpisu, chyba że zostało to skonsultowane z Administracją RCON, którzy mogą ten czas wydłużyć ze szczególnych powodów.

Spoiler

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.