Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza xKubih

Toby.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59977
Login: Toby.
Nick oskarżonego: @xKubih
Powód skargi: Owy gracz przed zakupem pojazdu m-ki Previon, poinformował mnie , iż silnik w pojeździe jest największy. Podczas gdy doszło do transakcji w urzędzie pytając kolejny raz czy ma maxa, gracz oświadczył iż "chyba". Sprawdzając samochód po zakupie okazało się, iż jest to silnik 1,6. W związku z powyższym poinformowałem gracza aby oddał 1,5k lub o cofnięcie transakcji, na co ten nie chce się   zgodzić. Myślę, że powyższe zachowanie jest trochę niesprawiedliwe i należy aby wyciągnąć z tego konsekwencję, przegrane mam na serwerze niecałe 3h i myślę, że to też skłoniło gracza aby dokonać oszustwa.
Data zdarzenia: 04.10.2022
Dowody: W postaci logów : [2022-10-04 13:30:03] [Output] : << [69] xKubih: jak cos to to nie byl picador tylko previon w max silniku
[2022-10-04 13:31:18] [Output] : << [69] xKubih: previon w max silniku 13k sobie zycze

6 minut temu, xKubih napisał:

chciałbym dodać że poprzedni sprawca pisał mi że to jest max silnik i byłem przekonany że to jest max i przy zakupie pisałem że chyba max silnik i napisałem że tak mi mówił sprzedający wcześniej napisałem że mogę oddać 500$ i nie dostałem odpowiedzi 🙂

Po zgodzie na 500 pln dostałem taką odpowiedż , teraz czekam ,aż poniesiesz konsekwancję 🙂<< [69] xKubih: no nie wiem nie wiem i tak ci skargi nie przyjma a pozatym ja nic zlego nie zrobile

Doszło do oszustwa na pojemność silnika w pojeździe. Oskarżony @xKubih będziesz miał do zwrócenia dla autora skargi kwotę w wysokości 28k (zwiększenie pojemności silnika od 1.6-1.9). Czas wyznaczam do 16.10.2022r. 23:59 na przelanie owej kwoty dla @Toby.. Przelewu będziesz mógł dokonać poprzez bank w Los Santos (59977 UID).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.