Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza siema.

yellowpreston

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52522

Login: papiezcimujlo 

Nick oskarżonego: @siema.

Powód skargi: samochody organizacyjne na DM wyzwiska, brak zapłaty za uszkodzone auta org na DM, prawdopodobne podrabianie logów 

Data zdarzenia: 03/10/2022

Dowody: widziały to osoby z org które były na serwerze z czego ja vlider oraz sebix936 lider 

Opis sytuacji: a więc tak zaczęło się nie winnie pracowałem na magazynierze kiedy on napisał do mnie czy chce coś zobaczy, chciałem kazal mi wsiąść do auta wsiadłem otworzyłem bagażnik w której były nielegalne rzeczy podjechała policja zatrzymała mnie wyrzuciłem i mnie puścili, napisałem na chacie org że takim zachowaniem sobie nie zarabia na zaufaniu po czym zaczęliśmy się lekko kłócić beż wyzwisk, i nie wiadomo po co napisal że lider czyli sebix936 jest, 60-siona, oszustem i zaczął go wyzywac, gdy właśnie sebix wrocil z zw powiedziałem mu o całym zachowaniu, zapytał się grzecznie o co chodzi on nie odpisał tylko napisał że bierze auta i bierze je na DM nie przejęliśmy się tym bo myśleliśmy że tego nie zrobi ale jednak zrobił, postawił tam auta napisał że opony są poprzebijane No i na tym się skończyło bo dostal lote.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: napisałem mu na pm *pożegnaj się z serwerem* i zapomniałem zrobić ss

20221004_083745.jpg

20221003_205314.jpg

20221003_205301.jpg

20221003_205100.jpg

Screenshot_2022-10-03-20-24-26-890_com.discord.jpg

Huntley trafił na DM, ponieważ go potrzebowałem do paczek, które się zrespiły. Oprócz przodu nic nie było uszkodzone (81% naprawione), Stratuma poprostu tam zostawiłem, w takim stanie jakim go zastałem tuż pod magazynem, gdzie jasno i wyraźnie napisałem, że go biorę. Za wszystkie wyrządzone koszta mogę zapłacić (Huntley), poproszę ss'y z naprawy. Mogłeś napisać do mnie w wiadomości prywatnej, bym Ci zwrócił.

Wez nie kłam sam pisałeś po co go bierzesz 

2 godziny temu, siema. napisał:

Huntley trafił na DM, ponieważ go potrzebowałem do paczek, które się zrespiły. Oprócz przodu nic nie było uszkodzone (81% naprawione), Stratuma poprostu tam zostawiłem, w takim stanie jakim go zastałem tuż pod magazynem, gdzie jasno i wyraźnie napisałem, że go biorę. Za wszystkie wyrządzone koszta mogę zapłacić (Huntley), poproszę ss'y z naprawy. Mogłeś napisać do mnie w wiadomości prywatnej, bym Ci zwrócił.

To czemu auta są zastawione?

7 minut temu, yellowpreston napisał:

Wez nie kłam sam pisałeś po co go bierzesz 

To czemu auta są zastawione?

Auta pozostawiłem bez ręcznego, więc może ktoś je tam wepchnął. 

Spoiler

[2022-10-04 12:10:45] [Output] : (37) Vulpix: jak on mnie wkurwia

Proszę wrogo nie nastawiać swoich członków organizacji w stronę mojej osoby.

6 minut temu, siema. napisał:

Żadna, ale to żadna opona nie była przebita... Nie moja wina, że twoi członkowie dali sobie przebić opony... Mam na myśli @Bailla😉

Ukryj zawartość

a6MyaOv.png

Hmm? Na f5 ostatnim kierowca byłeś ty :3 

W dniu 4.10.2022 o 22:33, Tubas napisał:

@yellowpreston czy posiadasz dowód, który wskazuje, że to ten sam dzień? Zdjęcia zamieszczone przez Ciebie nie podają żadnej daty.

W dniu 4.10.2022 o 22:33, Tubas napisał:

@yellowpreston czy posiadasz dowód, który wskazuje, że to ten sam dzień? Zdjęcia zamieszczone przez Ciebie nie podają żadnej daty.

Nie, niestety takiego nie posiadam bo zdjęcia robiłem telefonem na szybko 

Odnośnie dowodów jakie są zamieszczone w skardze mogę uznać, iż naprawa z mechanika faktycznie jest realną kwotą za pojazd. Natomiast screenshot z przebitą oponę ciężko uznać za dowód ze względu na brak daty. Doliczę do tego drugi pojazd jakim kierował oskarżony (kwota orientacyjna). Łączną kwotą do zapłaty będzie 650$ (naprawa oraz tankowanie) dla @yellowpreston. @siema. będziesz miał 48h na wykonanie przelewu na konto autora skargi. Będziesz mógł tego dokonać poprzez bank w Los Santos (52522 UID).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.