Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Clover 3.1 (6ns) Szerszeń :D

PolskiKrysztal

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Wojtaz*

VUID: 5231 (6ns)

Model pojazdu: Clover ( tutaj ss jak furka się prezentuje) https://imgur.com/a/FzNSngm

Silnik pojazdu: 3.1 (max)

Przebieg pojazdu: prawie 2k 

• Dodatki: 

-Zestaw wyścigowy III

-Lampy (niebieskie)

-LPG

-Gwintowane zawieszenie

- Poszerzenie opon poziom 2 na obie osie

-Ecu V 4

-Turbo V 5

-program 1000 punktów

-Oponki zimowe

-Spojler

-felgi

-Wydech

-ogranicznik

-wykrywacz fotoradarów

-radio

https://imgur.com/a/gr3YdDa (BIOS)

Kwota sprzedaży:

Czekam na oferty , możliwa oczywiście wymiana (najlepiej coś z dużym vmaxem)

Sposób kontaktu: Jamal#9747 / najlepiej server

Dodatkowe informacje: Sieemano nie bondziorno , na sell leci mój szerszenik którego robiłem od zera . Jest to clover 6 na serverze . Wzorowany jest on oczywiście "Szerszeniem" z "Blok ekipa" inaczej polonezem .

Posiada on  maxymalną pojemność silnika (3.1) . Zamontowany jest w nim zestaw wyścigowy III który daje mu lepszą przyczepność jak i vmax oraz przyśpieszenie dzięki czemu trudniej jest nim wpaść w poślizg .

Clover posiada ekonomiczną funkcje dla naszego portfela jaką jest LPG , po prostu możecie jeździć za pół darmo 😄.

Vmax tego pojazdu to 249 km/h . Pojazd posiada poszerzenie opon , oraz opony zimowe dzięki czemu tak nie zarzuca na naszej klimatycznej zimowej mapie :).

Jeśli żadna oferta mi się nie spodoba szerszeń zostaje u mnie .

Czekam na oferty 🙂 , Pozdrawiam Wojtaz* 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.