Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Krychu

wedashi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Krychu
Data zdarzenia: dzis o godzinie około  20;50
Opis zdarzenia: To tak zadysponował mi jednostkę po pościgu (ETA6MIN) bo 6min napisałem do niego na /pm " jak z tą lawetą" nic nie opisał  po czym czekałem następne około 10min. Napisałem  na służbach gdzie jest ta laweta, która miała przyjechać 6min temu dalej nic nie napisał. Po 20/25min przyjechał gracz o nicku Baleron i zabrał w końcu ten pojazd.
Dowody: [2022-09-29 20:56:23] [Output] : SĹ‚uĹĽby> [SARA] Krychu: SARA na odbiorze. 
[2022-09-29 20:58:41] [Output] : Służby> [SARA] Krychu: Dysponuje, jednostka będzie do ETA 6 minut.
[2022-09-29 21:07:46] [Output] : SĹ‚uĹĽby> [SAPD] wedashi: 6min minęło gdzie jest laweta, ktĂłra wezwalem? (tutaj napisałem gdzie jest ta SARA, która miała byc 6min temu)

Resztę można zobaczyć w logach. 

Tak owszem nie odpisywałem w wiadomości prywatnej, ponieważ wykonywałem inne obowiązki. Poza tym nie mam takiego obowiązku by odpisywać ci w wiadomości prywatnej kiedy dana jednostka będzie, od tego jest chat służbowy. To tyle z mojej strony, czekam na decyzję Głównego Zarządu Frakcji.

Jednostka Krycha nie przyjechała wcale chyba nie wiem kogo on tam wyznaczył ale on nie przyjechał. Potem zgłosiłem jeszcze raz zgłosił się gracz @Baleroni przyjechał. Jakbym nie zgłosił ponownie to może bym do rana czekał na jego jednostkę.

[2022-09-29 21:12:56] [Output] : Służby> [SARA] Baleron: SARA; Zgłaszam się!
[2022-09-29 21:13:14] [Output] : Służby> [SAPD] wedashi: Potrzebuje jednostki holowniczej do pojazdu po poscigu lv stacja PRZY The Strip dysponujesz?(
i gdzieś około  21;15/16 był i zabrał pojazd.)

Jest to twoja wina zadysponowales jednostkę i powinieneś dopilnować żeby przyjechała w ciągu 6minut w innym  przypadku było się nie zgłaszać jak nie umiesz dopilnować tak prostej rzeczy

Plus do tego nie zgłosiłeś ponownie jak napisałem na służbach gdzie jest laweta która zgłaszałem 6/7min temu po prostu mnie olewałeś. 

Ignorowałem jedynie twoje wiadomości prywatne, bo jak napisałem nie mam obowiązku odpisywać ci na pw. Co do chatu służb to wywołałeś bezpośrednio naszą frakcję a nie moją osobę. A wina i tak leży częściowo po stronie pracownika bo miał podane podczas korespondencji miejsce charakterystyczne - Stacje Paliw LV.

Tak jak pisałem powinieneś dopilnować swojego pracownika którego wyznaczyłeś żeby przyjechał w ciągu 6min bo jakbym nie napisał ponownie na chacie służbowym to bym się tej waszej jednostki nie doczekał. Prosta piłka zgłaszasz się masz dopilnować żeby ktoś przyjechał a nie robić całkowicie co innego jak pisałeś to wczoraj;
Jesteś na służbie to zajmuj się  służbą a nie 4 innymi rzeczami na raz.

14 godzin temu, Krychu napisał:

Tak owszem nie odpisywałem w wiadomości prywatnej, ponieważ wykonywałem inne obowiązki. 

46 minut temu, Krychu napisał:

A wina i tak leży częściowo po stronie pracownika bo miał podane podczas korespondencji miejsce charakterystyczne - Stacje Paliw LV.

Stacja paliw w LV?
[2022-09-29 20:56:38] [Output] : SĹ‚uĹĽby> [SAPD] wedashi: Potrzebuje jednostki holowniczej do pojazdu po poscigu lv stacja dysponujesz 
[2022-09-29 20:57:37] [Output] : SĹ‚uĹĽby> [SARA] Krychu: O ktĂłrÄ… stacjÄ™ benzynowÄ… dokĹ‚adnie chodzi?  
[2022-09-29 20:57:51] [Output] : SĹ‚uĹĽby> [SAPD] wedashi: Przy The Strip (tutaj napisałem mu dokładniej przy jakiej to stacji)

To w końcu gdzie wezwałeś tą jednostkę? na stacje W LV czy  jak napisałem  Przy The Strip?

To jest moja ostania wypowiedz bo nie ma sensu pisać jedno i to samo jak chłop nie potrafi się przyznać co zrobił źle.

Po przeanalizowaniu skargi stwierdzam, iż @Krychu jest winny całej sytuacji, w momencie kiedy zadysponował lawetę to jego obowiązkiem jest dopilnować żeby dotarła ona na miejsce. Skarga zostaje przyjęta a członek zarządu otrzymuje upomnienie, dodatkowo zostanie przeprowadzona z nim rozmowa.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.