Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Analiza aplikacji transportowej - który pojazd najlepszy?

ToKrawczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowną społeczność serwera ProjectRPG!

Prowadzę analizę dotyczącą wyboru najlepszego pojazdu przy wykonywaniu kursów na aplikacji transportowej. Wybrałem kilka najlepszych obiektów, które idealnie odnajdują się przy tej pracy, jednakże stanąłem w martwym punkcie i potrzebuje waszej pomocy. Chodzi mi dokładniej o zużycie paliwa w poszczególnych pojazdach, ową informacje można sprawdzić na diagnostyce, potrzebowałbym dokładniej ilości spalania paliwa w litrach na 100km. Jednak tutaj pojawia się najważniejsza kwestia tego problemu, pojazd musi posiadać:

• ECU V4,
  • TURBO V5,
  • Zestaw Torowy,
  • Max. silnik,
  • Program pod Vmax.

Pojazdy, które konkretnie przykuły moją uwagę:

• Schafter,
  • Premier,
  • Stratum,
  • Admiral,
  • Elegant,
  • Sentinel.

Jeśli znalazłyby się osoby chętne do pomocy prosiłbym o wysyłanie screenów w formie takiej jak poniżej (najważniejsza sprawa, w momencie wykonywania ss'a włączony musi być program pod Vmax!):

image.thumb.png.b939d250a621c2f03da13848d449497f.png

Dziękuje z góry za pomoc, liczę na owocną współpracę!  ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.