Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SzalonyKrzysiek

Virtuaal

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12359
Login: Virtuaal
Nick oskarżonego: @SzalonyKrzysiek
Powód skargi: Gracz gra na multikoncie
Data zdarzenia: Sytuacja dzieje się od rejestracji tego użytkownika. Dzisiejsza 27.09.2022
Dowody: image.png.ba581fca56aae1544e6a6fb26e08ee84.png KrizUu#6938 To jego discord.
Opis sytuacji: Sosna, bo taki ma prawdziwy nick otrzymał bana w tamtym roku oraz BL KSF za wynoszenie informacji oraz haseł z frakcji SAFD. Zmienił dysk przez co znowu gra na serwerze z nowym kontem. Sytuacja była zgłaszana pare razy oraz miała być weryfkowana przez RCON, nie widać rezultatów a gracz dalej krąży po serwerze aktualnie w SAPD.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.1434c359e5c96355d8c21b83c8185d32.png

Liczę na zweryfikowanie tego poprzez np. IP. Aczkolwiek myślę, że ten dowód jest najbardziej rzetelny. Dziękuję.

5 minut temu, Virtuaal napisał:

UID: 12359
Login: Virtuaal
Nick oskarżonego: @SzalonyKrzysiek
Powód skargi: Gracz gra na multikoncie
Data zdarzenia: Sytuacja dzieje się od rejestracji tego użytkownika. Dzisiejsza 27.09.2022
Dowody: image.png.ba581fca56aae1544e6a6fb26e08ee84.png KrizUu#6938 To jego discord.
Opis sytuacji: Sosna, bo taki ma prawdziwy nick otrzymał bana w tamtym roku oraz BL KSF za wynoszenie informacji oraz haseł z frakcji SAFD. Zmienił dysk przez co znowu gra na serwerze z nowym kontem. Sytuacja była zgłaszana pare razy oraz miała być weryfkowana przez RCON, nie widać rezultatów a gracz dalej krąży po serwerze aktualnie w SAPD.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.1434c359e5c96355d8c21b83c8185d32.png

Liczę na zweryfikowanie tego poprzez np. IP. Aczkolwiek myślę, że ten dowód jest najbardziej rzetelny. Dziękuję.

Dokładnego discorda pana Krzyśka[SosnyDrip] Może ustalić pan lider SAPD @Ukyori

I nie nie gram na multikoncie bo z tamtego konta nie korzystam, tak dostałem bana za hasła aczkolwiek nie podałem ich specialnie tylko nie wiedziałem ze miałem stream na dc i wszedłem na discorda SAFD, Pan Virtuaal podając się za dobrego kolegę to wykorzystał i zrobił ss i wysłał do lidera. Jeśli mam dostać bana to możecie mi go dać, ja powidziałem całą prawde.

Teraz, SzalonyKrzysiek napisał:

I nie nie gram na multikoncie bo z tamtego konta nie korzystam, tak dostałem bana za hasła aczkolwiek nie podałem ich specialnie tylko nie wiedziałem ze miałem stream na dc i wszedłem na discorda SAFD, Pan Virtuaal podając się za dobrego kolegę to wykorzystał i zrobił ss i wysłał do lidera. Jeśli mam dostać bana to możecie mi go dać, ja powidziałem całą prawde.

Kolego, nie zrobiłeś tego nie umyślnie tylko specjalnie, przecież oboje wiemy jak było. Chcesz kłamać nawet w takiej sytuacji?

unknown.png
Dorzucam tutaj również dowód od kolegi @Vania89

Myśl sobie co chcesz, oby dwoje wiemy jak było naprawde i nawet po roku potrafisz wyciągnąć takie brudy ale jak dobrze pamiętam to ty i @Vania89 namawialiscie mnie abym załozył drugie konto aby z wami tu grać

Może niech @Vania89 się wypowie, on chyba też wie jak było z tym

Zostałem oznaczony. Piotrze, bo jesteśmy (byliśmy) kolegami. Nie mieszaj nas tutaj w jakieś ,,namawianki''. Nigdy w nikogo nie ingerowałem i nie zamierzam. Poza tym, chyba masz własny rozum, nie? 

Odnośnie skargi, pisałem kiedyś reporty, wysyłałem nagrania, lecz do dnia dzisiejszego nic się nie zadziało. Być może kara nadejdzie w końcu słusznie. 
Pozdrawiam. 

Nikt nie pytał, jak widać administracja niezbyt zainteresowana wasza skarga xD

W sumie to wyjebke w to, niech dają bana proszę bardzo 😊😊

Dobrze że w końcu zakończyłem znajomość z takimi ludźmi jak wy xD

Nie zamierzam się już tu logować ani wam odpisywać więc żegnam panów.

PS współczuję ludziom którzy się na was natkną bo prędzej czy później znajomość z wami okaże się chuja warta i szkoda że ja szybciej tego nie zauważyłem. Strzałeczka  chłopaczki 😘😘

17 godzin temu, SzalonyKrzysiek napisał:

Nikt nie pytał, jak widać administracja niezbyt zainteresowana wasza skarga xD

W sumie to wyjebke w to, niech dają bana proszę bardzo 😊😊

Dobrze że w końcu zakończyłem znajomość z takimi ludźmi jak wy xD

Nie zamierzam się już tu logować ani wam odpisywać więc żegnam panów.

PS współczuję ludziom którzy się na was natkną bo prędzej czy później znajomość z wami okaże się chuja warta i szkoda że ja szybciej tego nie zauważyłem. Strzałeczka  chłopaczki 😘😘

Śmiałem się czytając to 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.