Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na H0wan oraz ChudYy

Elsone

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3986
Login: Elsone 
Nick oskarżonego: ChudYy oraz H0wan  
Powód skargi: Celowe wbieganie pod auta na moście żeby wypaść do wody 
Data zdarzenia: 26-09-2022
Dowody: https://files.fm/u/p7rnv5h8h#/view/jfj6sj5y4
Opis sytuacji: No wszystko widać na nagraniu gracze celowo chcieli mnie wyrzucić do wody.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: skarrga.PNG.86e6345f6680eac5d6bb7eed0019a248.PNG

Witam Serdecznie, informuje od razu osobę która będzie rozpatrywać skargę skończyło nam się akurat paliwo w jesterze chcieliśmy zatrzymać gracza, może to na nagraniu źle wygląda, ale jak gracz się zatrzymał od razu pytaliśmy o paliwo, zero reakcji gracza od razu zaczął coś pisać o skardze, nie wiem co jest powodem tej nie słusznej skargi. Chcieliśmy tylko  poprosić o paliwo, jestem rozsądnym graczem mam 350godzin na serwerze i nie otrzymałem nigdy żadnej kary, nawet na 10min. Nie chce tego zepsuć i nagle dostać bana za zaistniałą sytuacje która na nagraniu, źle wygląda. 

3 minuty temu, ChudYy napisał:

Witam Serdecznie, informuje od razu osobę która będzie rozpatrywać skargę skończyło nam się akurat paliwo w jesterze chcieliśmy zatrzymać gracza, może to na nagraniu źle wygląda, ale jak gracz się zatrzymał od razu pytaliśmy o paliwo, zero reakcji gracza od razu zaczął coś pisać o skardze, nie wiem co jest powodem tej nie słusznej skargi. Chcieliśmy tylko  poprosić o paliwo, jestem rozsądnym graczem mam 350godzin na serwerze i nie otrzymałem nigdy żadnej kary, nawet na 10min. Nie chce tego zepsuć i nagle dostać bana za zaistniałą sytuacje która na nagraniu, źle wygląda. 

Nie pisaliście od razu o paliwie dopiero po chwili to raz dwa nagle sami pojechaliście magicznie wam się paliwo pojawiło wszystko co pisaliście można z logów wyciągnąć. W tym miejscu zdarza się dość często że osoby robią dokładnie to samo co wy więc nie wierzę że to jest przypadek że akurat w taki sposób w tym miejscu próbowaliście mnie zatrzymać 😄

Powiem tak, mam klip z zaistniałej sytuacji jak oboje do siebie mówimy żeby ciebie zatrzymać i zapytać o paliwo klip podeślę do admina jeśli będzie tego wymagać, nigdzie nie pisaliśmy o czymś innym tylko o pomocy i o paliwie, od razu jak się zatrzymałeś pytałem na VC o pomoc, nie wypowiadam się więcej na tą skargę.

3 godziny temu, ChudYy napisał:

Powiem tak, mam klip z zaistniałej sytuacji jak oboje do siebie mówimy żeby ciebie zatrzymać i zapytać o paliwo klip podeślę do admina jeśli będzie tego wymagać, nigdzie nie pisaliśmy o czymś innym tylko o pomocy i o paliwie, od razu jak się zatrzymałeś pytałem na VC o pomoc, nie wypowiadam się więcej na tą skargę.

W takim razie poproszę te nagranie w wiadomości prywatnej na forum. 

Podesłane przez oskarżonego nagranie nie jest w pełni wiarygodne. Co do samej sytuacji to bardzo złym pomysłem jest wbieganie na środek jezdni w celu zatrzymania nadjeżdżającego pojazdu, tym samym wina leży po stronie oskarżonych. @Elsone czy posiadasz dowody z mechanika ile wyniosła cię naprawa pojazdu?

16 godzin temu, Tubas napisał:

Podesłane przez oskarżonego nagranie nie jest w pełni wiarygodne. Co do samej sytuacji to bardzo złym pomysłem jest wbieganie na środek jezdni w celu zatrzymania nadjeżdżającego pojazdu, tym samym wina leży po stronie oskarżonych. @Elsone czy posiadasz dowody z mechanika ile wyniosła cię naprawa pojazdu?

Dodam że po mimo braku paliwa jakoś jak się dowiedzieli że mam nagranie to odjechali XD tak że nie mam pytań

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.