Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skonfiskowane Auto [RCON]

SellSadlo14ID

Rekomendowane odpowiedzi

Została zabrana za niedozwoloną rejestrację "N2 SEX"

Zabronione jest również ustawianie w pojeździe tablicy rejestracyjnej wykorzystującej wulgarne zwroty, słowa, skróty oraz określenia.

W przypadku złamania postanowień tego punktu, pojazd może zostać skonfiskowany bez ostrzeżenia, jego rejestracja przywrócona do wartości domyślnej, a warunkiem odzyskania będzie wpłata 15,000$ na konto Administracji RCON (UID: 30077) w banku oznaczonym na mapie i zgłoszenia tego faktu w dziale Pomocy na forum serwera.

16 minut temu, Zebra napisał:

Została zabrana za niedozwoloną rejestrację "N2 SEX"

Zabronione jest również ustawianie w pojeździe tablicy rejestracyjnej wykorzystującej wulgarne zwroty, słowa, skróty oraz określenia.

W przypadku złamania postanowień tego punktu, pojazd może zostać skonfiskowany bez ostrzeżenia, jego rejestracja przywrócona do wartości domyślnej, a warunkiem odzyskania będzie wpłata 15,000$ na konto Administracji RCON (UID: 30077) w banku oznaczonym na mapie i zgłoszenia tego faktu w dziale Pomocy na forum serwera.

Przeciez ja tej rejki nie ustawialem , tylko kupilem z taka skad ja to niby mialem wiedziec. Sprawdzcie to.

Teraz, Kupson0987654321 napisał:

Przeciez ja tej rejki nie ustawialem , tylko kupilem z taka skad ja to niby mialem wiedziec. Sprawdzcie to.

Kupując auto zapoznajesz się z jego stanem faktycznym. Przywrócenie rejestracji do fabrycznego wyglądu jest darmowe.

1 minutę temu, Zebra napisał:

Kupując auto zapoznajesz się z jego stanem faktycznym. Przywrócenie rejestracji do fabrycznego wyglądu jest darmowe.

Bym to zrobil gdybym o tym widzial , auto kupilem i wystawilem na gielde. Nawet nie zauwazylem ze jest rejestracja. 

Teraz, Kupson0987654321 napisał:

Bym to zrobil gdybym o tym widzial , auto kupilem i wystawilem na gielde. Nawet nie zauwazylem ze jest rejestracja. 

Mysle ze poprzedni wlasciciel powinien poniesc konsekwencje ustawienia takiej rejestracji a nie ja. Swoja droga to nie rozumiem co jest w niej wulgarnego.

16 minut temu, Szakal_ napisał:

Nie wpłaciłeś kwoty dlatego tyle czekałeś poniekąd. Jakbyś od razu wpłacił byś najprawdopodobniej miał wcześniej pojazd.

A czemu skarga na mnie widnieje od 3 tygodni i nikt nie raczyl na nia odpowiedziec?

13 minut temu, KupujeDlaSiebie napisał:

A czemu skarga na mnie widnieje od 3 tygodni i nikt nie raczyl na nia odpowiedziec?

Rozumiem ze kazdy ma prace / szkole , ale bez przesady to sie zaczyna memiczne robic tbh.

16 minut temu, Szakal_ napisał:

Nie wpłaciłeś kwoty dlatego tyle czekałeś poniekąd. Jakbyś od razu wpłacił byś najprawdopodobniej miał wcześniej pojazd.

A jeszcze , kolejna sprawa , moze Ty mi wytlumaczysz co jest wlasciwie wulgarnego w tej rejestracji?

29 minut temu, KupujeDlaSiebie napisał:

To nie jest miejsce na tego typu rzeczy, temat jest odnośnie odzyskania pojazdu a nie tłumaczenia co ile wisi.

30 minut temu, KupujeDlaSiebie napisał:

A jeszcze , kolejna sprawa , moze Ty mi wytlumaczysz co jest wlasciwie wulgarnego w tej rejestracji?

Łamie pkt regulaminu serwera, który wypisała Zebra nie ma co tutaj wyjaśniać, jeśli go nie rozumiesz czytaj tak długo aż zrozumiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.