Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PanStepan.

Pawelosky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 58643
Login: Pawelosky
Nick oskarżonego: PanStepan.
Powód skargi: Oszustwo\Wyłudzenie
Data zdarzenia: 25.09.2022
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: Mianowicie napisałem do tego gracza o to że chętnie wymienię mojego Flasha za jego Tampe (wcześniej napisałem że za jego Slamvana bo trochę tak wyglądała xd) która kosztowała na giełdzie 199,999$,  odpisał mi że musze jeszcze dopłacić, ja się zgodziłem (wyszło 11k (miałem dopłacić 1k po 30 minutach) + 100pp), jak już doszło do wymiany chciałem iść po nowy pojazd ale widziałem że nie ma kropki na mapce to podszedłem bliżej by wejść do niego no i nie mogłem, napisałem że dał mi nie tą Tampe, odpisał mi znakiem zapytania ja pisałem że to nie ta z giełdy a on mi napisał że chyba nie myślałem że da mi tamtą Tampe za mojego Flasha (wcześniej mnie nie poinformował o tym że ma jakąś inną), no i w trakcie rozmowy napisał że od 2h jak nie od 4, ogłasza że ma 2 Tampy na sprzedaż ja mu napisałem że mam OG wyłączone, on na to mi odpisał że to już nie jego wina że mam wyłączone, to zaoferowałem mu żebyśmy się z powrotem wymienili bo doszło do nie porozumienia, on napisał mi że zrobił zgodnie wszystko z regulaminem, potem przestał mi odpisywać na PM. Po tym zajściu jego koledzy zaczęli do mnie podchodzić jak byłem na AFK i się pytali czy mam Tampe lub Flashana sell (pewnie się pochwalił na discordzie lub gdzieś że mnie ojeb*ł , poza tym nie ogłaszałem się na OG bądź gdzie indziej).
Dowód na poinformowan
ie gracza o skardze: dowod.png.dfd4031d710dc27568a9e1bc1ad2287f.png

Nie moge wejsc w logi wiec dowodow nie mam, ale pewnie Panstepan bedzie mial

• Haha 1

W rezultacie skargi podliczając wartości pojazdów biorąc pod uwagę zmienne rynkowe, uznaje się oskarżonego za winnego całej sytuacji oraz jest zobowiązany do oddania graczowi 126,000$. W związku z tym, iż oskarżony @KupieCosDo4kk. posiada wystarczająco gotówki termin do zapłaty wyznaczam do 07.12.2022r. 23:59. Przelew należy wykonać poprzez bank w Los Santos (58643 UID).

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.