Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pazdek

fusion

Rekomendowane odpowiedzi

Login: fusion
Nick oskarżonego: Pazdek
Powód skargi: Przyjmuje reporty nic z tym nie robiąc
Data zdarzenia: 07.12.2020
Dowody: 

[2020-12-07 10:17:22] [Output] : Gracz Pajacuwa_ otrzymaĹ‚ ostrzeĹĽenie od Pazdek, powĂłd: ogarnij jazde   // bez żadnego potwierdzenia? Żadna kara za stracone 5 minut i 1.3k?
[2020-12-07 11:05:54] [Output] : âś” Supporter Pazdek przyjÄ…Ĺ‚ twoje zgĹ‚oszenie! // 0 jakichkolwiek działań - nabijanie statystyk?

[2020-12-07 11:07:31] [Output] : >> [122] Pazdek: jak juz przyjmujesz reporta to wypadaloby cos z tym zrobic chyba // 0 odzewu co do reporta? Przyjmujesz reporty i totalnie nic z tym dalej nie robisz..
Opis sytuacji: Przyjął 2 reporty, w każdym dopisek "nagrane", jeden chłop dostał śmieszne ostrzeżenie, przy drugim nawet palcem nie kiwnął. Przyjmuje zgłoszenia i ślad po nim ginie bez żadnego działania. Do tej pory zauważyłem, że każdy inny członek administracji przy zgłoszeniu taran/jazda pod prąd prosi o wysłanie nagrania na priv i coś z tym robi. Nikt inny nie ignoruje zgłoszeń od tak. W tym przypadku jest 0 jakichkolwiek działań czy też informacji na /pm.

\\ Edit 11:46

Przyjął kolejne zgłoszenie ziomka mojego co do tego samego chłopa, który nie potrafi jeździć (pajacuwa) i również totalnie nic nie zrobił. Przyjęcie zgłoszenia i 0 czegokolwiek. Tym razem nawet ostrzeżenia nie dostał. 

Nie wiem czy specowanie gościa to nic nie robienie ale oki. Mogę na swoją obronę powiedzieć, że jak przyjmuję raporty to poprzez komendę /spec i od razu gościa specuje a jeżeli jest cała ściana reportów to nie będę 10 minut każdego specował bo nie ma na to aż takiego czasu. I w dodatku raport leżał troszkę minut więc....

W takim razie czy czytasz reporty do końca? Jeśli wiesz że jest ściana reportow i przyjmujesz je po czasie to raczej oczywiste, że taran miał miejsce jakiś już czas temu.

Każdy mój report = dopisek "Nagrane" na końcu, także po co ten spec jeśli wszystko mam gotowe do udostępnienia? Przyjąłes 3 moje reporty i z trzema nie zrobiłeś nic, w tym 1 kolegi z którym siedzę na discordzie. 

Zamiast po czasie niewiadomo po co specowac gracza wystarczy dać znać żebym ci filmik wysłał i odrazu leci link dokąd tylko chcesz, shadow play działa cuda, a na kurierce nie da się normalnie pracować jeśli kilka osób nie dostanie licencji na trochę żeby nauczyć się jeździć.. A jeśli ja wysyłam 2 reporty na jednego typa, po czym ziomek trzeciego i chłop żadnej kary nie ma a taranuje (jak widać) nie tylko mnie, to coś tutaj jest nie tak.

Wystarczy czasem przeczytać dokładnie treść reporta, np w przypadku moich reportow nawet nie musisz tracić czasu ma tepanie czy /spec bo wszystko dostajesz na tacy, jedyne co wystarczy to daj znać gdzie dowody wysłać i po sprawie, bo pisanie skarg na forum i tak z celem się mija bo mało co to daje, a jak ktoś nie dość że pod prąd leci i wlatuje w ciebie na kurierce, a do tego jeszcze wyzywa gdy mówisz żeby zapłacił no to nooo nie da się tak pracować xD, po prostu jesteś dzbanem = nie jeździsz, a jeśli nie ma osoby, która mimo nagrania jest w stanie taką osobę ukarać to nigdy się gracz typu dzban X nie nauczy czego nie robić. 

Żeby nie było, ja za złe nic nie mam i nie odbierz tego jako osobisty atak czy coś, ale w gierce priv nie odczytujesz zapewne (dlatego też ten temat tutaj), bo 0 odpowiedzi było i jestem w stanie to zrozumieć bo akurat czat czytać może być ciężko, po prostu na przyszłość przeczytaj reporta do końca, jak zobaczysz że jest dopisek że zdarzenie X jest nagrane to powiedz gdzie to wysłać - czy to jak z resztą administracji Discord czy też gdzie indziej. Nie będziesz nawet musiał tracić czasu na /spec niektórych reportow, z których i tak już nic nie zobaczysz bo pewnie są po zdarzeniu 😄 (Jeśli są jakieś błędy to przepraszam, piszę z telefonu :v )

Pozdrawiam cieplutko 

No spoko, ale prrrosze czytaj te reporty dokładniej, bo na przykładzie dzisiejszym jeden chlopek taranuje 3 czy 4 różne osoby i je obraża nie płacąc za szkody - tyle osób poszkodowanych a kary brak :c (skarga na niego swoją drogą napisana na forum już) Naprawdę takie osoby mega irytują tym bardziej jeśli jak w moim przypadku dostaniesz perfecto ułożenie na kurierze..

Uważam, że temat już do zamknięcia, mam nadzieję, że na przyszłość będzie lepiej 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.