Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xSNAJPII

MrOwca77

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6385
Login: MrOwca
Nick oskarżonego:  xSNAJPII
Powód skargi: Wyzywanie na czacie g
Data zdarzenia: 23-09-2022r
Dowody: https://imgur.com/a/hfSjx4L
Opis sytuacji: Na czacie g ktoś poruszył temat z płacą w naszym kochanym kraju Polska. Ja napisałem, że PiS nas okrada z  naszych pieniędzy, No i właśnie temu panu na którego piszę skargę  no i osobę która jest zwolennikiem jakże tej kochanej partii politycznej PiS to się nie spodobało. Napisał na czacie cytuje. "Zamknij mordę bo cię uduszę" później przeszliśmy na czat pm, Nie miałem ochoty z tym graczem się kłócić na czacie g. Jednak on wybrał taką taktykę, że napisze na czacie to co widać na ss, a potem napiszę na mnie report, że to ja go prowokuje. Oczywiście tak jak zawsze to ja wychodzę na winnego, a druga osoba może obrażać mnie bez konsekwencji co jest nie zrozumiałe, rozumiem, że może administracja "może" nie widziała tych wypocin innych graczy, a raczej kolegów tego pana, a moje prowokacje które nie były obrazą, a pytaniem. cytuję "Jak tam koniec już :D?" "Coś jeszcze macie do dodania?" itp jednak to ja dostałem mute. Po dostaniu mute, gracz i jego koledzy popadli w euforię i pochwalali karę jaką dał mi Banan99. Czy mam coś do dodania od siebie? Tak, mam. Prosiłbym o karę dla gracza xSNAJPII oraz jego kolegów którzy również brali udział w tej konserwacji. Pozdrawiam cały Project RPG.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Chciałem poinformować gracza o skardze, jednak nie ma konta na forum, a na serwerze nie mogłem, posiadając już mute. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.