Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Apulix

mentosLoveIsland

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37845
Login:miloszj297
Nick oskarżonego: @Apulix
Powód skargi: Śpiewanie treści religijnych na vc, nadużywanie mikrofonu
Data zdarzenia: 03.09-23.09
Dowody: https://imgur.com/7skRrV0
Opis sytuacji: gracz śpiewa treści religijne tym samym urażając osoby wierzące w boga. Gracz nadużywa czatu głosowego do śpiewania na giełdzie w lv
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1169306877_Screenshot_2022-09-23-21-24-382.thumb.png.2cb5d3f670394a8a50ed2c67a503fa6c.png

Kilka godzin temu skarga na ten sam temat została odrzucona przez administratora @Banan99

. Kopiuje moją wypowiedz na ten temat z tamtej skargi: ,,Śpiewanie treści religijnych". Jestem bardzo zażenowana że pojawiło się to w tej skardze. Nasz kolega Milky sprzedawał samochód na giełdzie, a więc dla śmiechu i żartów modliliśmy się aby po kilku dniach prób wkońcu udało mu się go sprzedać. Nie otrzymałam tego dnia wiadomosci od żadnego innego gracza w której zaznaczał by on że urażam jego uczucia religijne. Nie nad używam przy tym czatu głosowego ponieważ regulamin nie uznaje śpiewania jako czegoś za co można dać wyciszenie. Co innego gdyby były to piosenki wulgarne.

2 minuty temu, PieknyMenti napisał:

Yhm a jak wytłumaczysz wyzwanie gracza który jest autorem nagrania przez twoich ,,kolegów"

XD A dlaczego ja mam odpowiadać za czyjeś słowa? Tak jest moim kolegą ale nie moge mu narzucic co ma mówić a czego nie. Jak do niego jest problem to pisz skarge na niego a nie na mnie.

Wyjaśniłem wszystko w poprzedniej skardze (https://projectrpg.pl/topic/56513-skarga-na-apulix/?tab=comments#comment-382525). Jeśli chodzi o samo nagranie to jest ono dłuższe w tej skardze i w związku z tym gracz @Milky zostaje ukarany karą wyciszenia na VC na okres 7 dni. 

Skargę uważam za odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.